EverRathcetissä on 1/4-tuuman räikkä, tuluskivi, kaavin, 7 vääntöavainta, kannun ja laatikonavain sekä paljon muita työkaluja sisäänrakennettuna.

Työkalun sen mukana tulee myös #2 DeWalt Phillips -ristipää.

EverRatchetin mitat titaanisena ja teräksisenä. Molempien mukana tulee tuluskivi ja ristipää.

Räikkä toimii 1/4-tuuman vääntimenä, ja sillä voi varsin yksinkertaisesti toisinpäin käännettynä avata ja toisin päin käännettynä kiristää ruuvia. Räikkä nopeuttaa joka tapauksessa ruuvien tai vastaavien avaamista ja sulkemista.

EverRatchetin työkaluominaisuudet eivät kuitenkaan vielä lopu tähän.

EverRatchet

EverRatchetin mukana tulee 7 erilaista kiintoavainta.

Laitteen takana on henkilö nimeltä Brian Filko, mies ja mekaniikkainsinööri sekä yrittäjä Pennsylvaniasta. Kyseessä on jo hänen viides joukkorahoituskampanjan avulla toteuttu ideansa.

EverRatchet kestää vääntöä.

Mies kertoo kantaneensa avainrenkaassaan monentyyppisiä monitoimityökaluja vuosien varrella, mutta on aina turhautunut yrittäessään tiukentaa tai avata ruuveja. Jatkuva työkalun nostaminen ja kääntäminen vain neljänneskierroksen kerrallaan on tehnyt hänen mielestään nämä monitoimityökalut epäkäytännöllisiksi useimpiin käytännön töihin.

Leikkaa ohutta peltiä.

Sen vuoksi Filko kertoo suunnitelleensa räikällä varustetun monitoimityökalun. Sen ansiosta työkalua ei tarvitse nostaa ja uudelleen asetella joka väännön jälkeen. Tämä säästää aikaa ja mahdollistaa sen, että työkalua voidaan käyttää sekä isoissa että pienissä korjauksissa.

EverRatchetiä valmistetaan ruostumattomasta teräksestä tai titaanista.

Mittasuhteet.

EverRatchettillä voidaan mm. iskeä tulta mukana seuraavan tuluskiven avulla, käyttää sitä paketin teippauksen avaajana, avata pulloja ja käyttää sitä kaapimena. Lisäksi siinä on 7 vääntöavainta: 3/16", 1/4", 5/16", 5 mm, 6mm, 7mm ja 8mm.

Eri työkalut ja ominaisuudet.

Sillä voi myös helposti leikata materiaaleja ja kuoria sähköjohtoja, avata oluttölkkejä, kääntää erilaisia kiristimiä ja ruuveja, nostaa kuumia esineitä tulesta tai taivuttaa esineitä oikeaan muotoonsa, lisäksi sitä voi käyttää purkinavaajana tai piirtoapuna - piirtää esimerkiksi kulmia tai ympyröitä.

EverRatchet toimii pullonavaajana.

Lisäksi siinä on mm. lattapäinen ruuvimeisseli, ohuen metallin leikkuri, sormi, jolla on helppo nostaa laitteista patterit sekä tuuma- ja senttimetriviivottimet.

EverRatchet ja mukana tuleva tuluskivi.

Niin, ja lisäksi se on pienikokoinen ja kulkee helposti avaimenperässä. Räikän kanssa voi myös käyttää muita 1/4-tuuman työkaluja.

Maalipurkin kannen avaamisessa.

Koko hienouden hinta Indiegogo-joukkorahoituskampanjan kautta tilattuna on teräksisenä 16 dollaria ja titaanisena 21 dollaria. Toimitukseen laitteen pitäisi tulla syyskuussa.

Ja myös tölkinavaajana.

Filkon EverRatchet on saanut erittäin hyvin kannatusta joukkorahoitussivustolla, ja se on kerännyt tätä kirjoitettaessa 78 620 Yhdysvaltain dollaria. Se tarkoittaa sitä, että kun alkuperäinen tavoite oli vain 3200 taalaa, niin rahat kertyivät 2457-prosenttisesti. Ja vielä on kolme päivää kampanjaa jäljellä.

Lattaterää voi käyttää myös ruuvinvääntimenä.

Katso video EverRatchet -monitoimityökalun toiminnasta alla. Lisätietoja Indiegogon sivuilta täältä.