Kuryakyn Road Thunder Sound Bar Plus by MTX Audion huipputehoksi luvataan tosiaan 300 wattia. Laitteeseen on lisätty myös USB-liitin, joka antaa virtaa ampeerin verran matkapuhelimen lataamiseen tai vaikkapa navigaattorin käyttöön. 

Sääsuojattu kotelo pitää sisällään kokonaan uutta tekniikkaa. Siihen kuuluu nelikanavainen vahvistin sekä kaksi 2"x3" kokoäänialueen kaiutinelementtiä, joissa on tuplaäänikelat sekä neljä korkean äänialueen 1-tuumaista diskanttikaiutinta. Niissä on N42-asteen magneetit takaamassa hyvän tehonkeston ja säröttömän toiston millä tahansa äänenvoimakkuudella, Kuryakynin tiedotteessa kerrotaan.

Sisäänrakennettu jäähdytysrima ja oikosulkusuojaus takaavat toiminnan tiukemmissakin olosuhteissa.

Kuryakyn Road Thunder Sound Bar Plus, Satin Black.

Kuryakyn Road Thunder Sound Bar Plus, Satin Black.

Laite on varustettu Bluetoothilla ja se parittuu automaattisesti Bluetoothilla varustetun älypuhelimen kanssa ja mahdollistaa siten mukavan langattoman musiikinkuuntelun. 3,5 mm:n plugi mahdollistaa laitteen kytkemisen toisiin kaiuttimiin tai toiseen Sound Bariin.

Mukana tulee kiinnikkeet laitteen kiinnittämiseksi ohjaustankoon sekä tarvittavat kaapelit virtapuolen varmistamiseksi. Kuryakyn Road Thunder Sound Bar Plus on saatavilla Satin Silver- ja Satin Black värityksillä. Hinta vapaasti Kuryakynin verkkokaupassa on 396 euroa.

Ihmettelemme hieman lupausta 300 watin huipputehosta, sillä tuotteen tiedoissa sen vahvistimelle luvataan 4x19 Watin RMS-tehoa ja maksimiksi 4x23 wattia. Elon laskuopin mukaan siitä tulee parhaimmillaankin vain 92 wattia, ja sitäkin sopii epäillä. Käytännössä äänen teho riittänee silti erinomaisesti markkinointipuolen lupauksista huolimatta.

Kuryakynin kotisivulle pääset tästä.

Kuryakyn Road Thunder Sound Bar Plus, Satin Silver

Kuryakyn Road Thunder Sound Bar Plus, Satin Silver