– Halley Accessories kulkee omaa tietään kaksipyöräisten maailmassa. Tarjoamalla kypäränsäilytysratkaisun, joka on paitsi äärimmäisen käytännöllinen, myös esteettisesti täydellinen, brändi lisää toisen jäsenen Helmet Rack (kypäräteline) -perheeseensä: Halley Helmet Standin, kerrotaan Halleyn tiedotteessa.

Tätä uutta pöytätelinettä voidaan käyttää millä tahansa tasaisella alustalla. Kuten seinätelineessä, myös sen funktionaalinen, pallomainen muoto kantaa suosikkikypäräsi varmasti ja pitää sen huippukunnossa, Halley lupaa.

Halley on Barcelonassa toimiva uudentyyppisten lisävarusteiden brändi heille, jotka suhtautuvat intohimoisesti kaksipyöräisillä liikkumiseen ja kaikkeen moottoripyöräilyn alalla.

Halley Helmet Stand.

Halley Helmet Stand.

Brändin mantra on yksinkertainen: "rakkautemme moottoripyöriin ei ole rajoittunut Tielle, joten anna kypärällesi kotonasi paikka, jonka se ansaitsee".

Hiottu ja sofistikoitunut design takaavat nykyaikaisen kodin lisävarusteen, jonka avulla voit esitellä kypärääsi ylpeydellä. Mutta hyvät puolet eivät rajoitu ulkonäköön: telineen pehmeä, pallomainen design on suunniteltu mielessä mahdollisimman suuri pinta, joka kantaa kypärää sisältä laajasti iman pistemäisiä kantavia kohtia kuten esimerkiksi kypäräkoukuissa on. Tämä säästää kypärän sisäkangasta kulumiselta ja repeytymiseltä, mikä voi olla ongelma monien muiden markkinoilla olevien telineiden kanssa.

– Havahduin siihen, että olin käyttänyt paljon rahaa kypärääni, ja sitten jouduin kätkemään sen kaappiin tai ripustamaan sen perinteiseen koukkuun. Olen ylpeä moottoripyöräilystäni ja kypärästäni ja halusin tuoda saman ylpeyden myös kotiini. Etsin telineitä, mutta mikään ei vastannut odotuksiani, halusin jotain funktionaalista, joka pitäisi huolen kypärästäni, mutta olisi myös tyylikäs, kertoo Halley Accessories -yrityksen tuotontasuunnittelija Marc Graells.

Halley Helmet Stand.

Halley Helmet Stand.

Graells toimi silloin tuotesuunnittelijana huonekalu- ja sisustusalalla eurooppalaisissa yrityksissä, joten hän luonnollisesti tuumi, miksi ei suunnittelisi omaa kypärätelinettä? Sen tuloksena syntyi seinäteline, ja nyt vuotta myöhemmin pöytäteline.

Tällä hetkellä pöytäkypärätelineen saa alennuksella, jos tilaa kaksi kypärätelinettä. Eli normisti 228 €, nyt 189 €. Lisätietoja Halleyn kotisivuilta täältä.

Toimitus on edelleen sitä mieltä, että Halleyn muotoilu on onnistunutta ja tyylikästä. Odotamme mielenkiinnolla seuraavaa tuotetta Halleyn perheeseen.

Aiheesta aiemmin: Halley Helmet Rack: tyylitietoisen design-kypäräteline vaikka olohuoneeseesi 

Halley Helmet Stand.

Halley Helmet Stand.