CyclePump Expedition -ilmapumppu maksaa valmistajalta tilattuna 115-130 dollaria, ja se täyttää pyöräsi renkaan 2-3 minuutissa. Siihen voi liittää CyclePump EZAir Gaugen, joka maksaa 25-40 taalaa. Sen avulla näet suoraan, miten korkea renkaasi paine on, samalla kun täytät sitä.

Mukana tulevat myös BMW-tyylinen kytkentäliitin, tupakansytytinadapteri, SAE-liitin sekä pienet hauenleuat, joilla voit ottaa virtaa laitteeseen pyörästäsi.

Tuotteen valmistaja, Bestrestproducts kysyy sivuillaan, miksi maksaa tällaisesta laitteesta yli sata dollaria, kun vastaavia saa muutamalla kympillä. Vastaus on heidän mukaansa siinä, että tämä on tehty kestämään, ja toimitetaan suojaavassa metallisessa pakkauksessa. Lisäksi se kestää muutenkin käyttöä, ja on jopa huollettavissa. 

Laitteessa on tehoa, siitä kertoo 10 ampeerin virrankulutuskin. Esimerkiksi BMW:n CAN-väylä antaa vain 5 amperin virran, eli se pitää ohittaa laitetta käytettäessä.

Asiasta kertoi ensin Ridermagazine. Valmistajan sivuille pääset tästä.

Syy, miksi tämä kiinnosti meitä on, että haluaisimme tietää, onko lukijoillamme omakohtaista kokemusta pyörän mukana kuljetettavista pienistä renkaan täyttöön tarkoitetuista sähköisistä kompressoreista? Minkä merkkinen ja mallinen on oikeasti hyvä, kestää, ja jolla saa täytettyä isommankin renkaan ilman, että paine loppuu kesken? 

Hyvän merkin ja mallin löytyminen palvelisi varmaan kaikkia motoristeja.

Toivomme palautetta ja tietoja asiasta osoitteeseen toimitus (att) motouutiset.fi.