Rukka Armarone ajopuvussa on laminoitu kolmikerroksinen ja sataprosenttisesti hengittävä, tuulen- ja vedenpitävä Gore-Tex Pro -päällyskangas. Lisämukavuutta tuovat joustavat Gore-Tex Pro Stretch -palat kyljissä ja selässä sekä housujen haaroissa, polvien yläpuolella, takakaarrokkeessa ja polvitaipeessa.

Puvun suojaavuuden takaavat erittäin repäisy- ja hankauksenkestävät Armacor TM -vahvikkeet olkapäillä, kyynärpäissä ja polvissa sekä Rukka D3O XTR -suojat hartioilla, kyynärpäissä ja selässä sekä lantiolla ja polvissa.

Tässä puvussa yhdistyvät mukavuus ja käytännöllisyys. Takissa ja housuissa on irrotettava lämpövuori joka auttaa lämmön säätelyssä kylmissä olosuhteissa. Tuuletusaukot sijaitsevat olkapäillä ja vartalon sivuilla sekä selässä ja reisissä. Lisäominaisuuksia ovat hihan väljyyden säädöt olka- ja kyynärvarressa, vedenpitävät taskut sekä vedenpitävä elastinen taskuun piilotettavissa oleva Gore-Tex Stretch -myrskykaulus sekä yhdistysketju, jolla takin saa kiinnitettyä mihin tahansa Rukan ajohousuihin.

Rukka AirCushion ja Antiglide auttaa varmistamaan paremman luistoneston ja ilmanvaihdon takamuksessa. 

Rukka D3O Air XTR suojat/taso 2 (EN 1621-1:2012) olkapäillä ja kyynärpäissä sekä lantiolla ja polvissa/säärissä varmistavat maksimaalisen suojaavuuden. Takissa on lisäksi All Back suoja (EN 1621-2:2014).

Armarone-takki on saatavilla huhtikuusta alkaen ko’oissa 46-66 mustana mustilla, hopeisilla, keltaisilla tai punaisilla heijastimilla. Takin hinta on 899 euroa.

Housujen hinta on 699 euroa, ja ne ovat saatavilla mustana normaalimitoituksella ko’oissa 46-62, pitkällä lahkeella 48-58 ja lyhyellä lahkeella 46-66.