"Et aja saavuttaaksesi päämäärän, vaan ajat matkan itsensä vuoksi. Käännät päitä, hiljennät keskusteluja, on melkein kuin aika pysähtyisi, kun ajat ohi. Tyyli on osa ristiretkeä," runoillaan Öhlinsin tiedotteessa.

Samaan henkee todetaan, että "Blackline by Öhlins on puuttuva palanen täydellisestä kuvastasi. Klassinen, ajaton ja minimalistinen."

Olemassaolevaan Blackline by Öhlins -tuoteperheeseen, STX 36 Blacklineen tulee myös yksivaimentiminen STX 46 Blackline iskunvaimennin, vasta kehitetty Custom 43 USD Blackline -etuhaarukka sekä Blackline -ohjausiskunvaimennin

STX-46-Blackline.

STX-46-Blackline.

.

– Uudet Blackline by Öhlins -tuotteet valikoimassamme olemme valmiita vastaamaan siihen kasvavaan kysyntään, mitä asiakkailtamme kohtaaamme custom- ja heritage-segmentillä, totesi Öhlins Racingin tuotepäällikkö Andrew Notman. – kaikki Öhlinsin Blackline -tuotteet on testattu vastaamaan legendaarista Öhlins-suorituskykyä.

Öhlins STX36D ja STX36P Blackline ovat klassisia yksiputkisia vaimentimia, ja ne ovat saatavilla joko mäntä- tai piggypack-versioina. Lisäksi niitä toimitetaan eri vaimennuksensäätö- ja jousipituusominaisuuksin.

STX36DR1L Blackline twin.

STX36DR1L Blackline twin.

Ne on suunniteltu Harley-Davidsoneja ja muita sellaisia custom-moottoripyöriä varten, missä on kaksi iskunvaimenninta takana.

Öhlins STX 46 Blackline -iskunvaimennin sopeutuu hyvin omaan pyörääsi, mutta erottuu silti riittävästi kiinnittääkseen huomiota. Hyvältä näyttäminen on kuitenkin osa identiteettiäsi. Vaimennin on huollettavissa ja siihen on saatavilla eri jousivaihtotehtoja. Männänhalkaisija on 46 mm.

Lisätietoja Öhlinsin sivuilta täältä.

STX36P Blackline twin piggybagein.

STX36P Blackline twin piggybagein.