Mahdollisimman aitoa ja realistista ajokokemusta tavoittelevaan ajopeliin on mallinnettu moottoripyörien fysiikka yksityiskohtaisen tarkasti. Ajoneuvot reagoivat vauhtiin, rataan ja kallistuskulmiin aidontuntuisesti. Esimerkiksi moottoripyörän horjunta antaa kuljettajalle selkeän käsityksen pyörän kaatumisvaarasta, kun vauhti on liian kova ajopintaan nähden.

Tarkka mallintaminen näkyy myös moottoripyörien jarruissa ja iskunvaimentimissa. Näiden ansiosta erilaiset töyssyt, kumpareet ja kuopat välittyvät kuljettajalle samaan tapaan kuin oikeissakin moottoripyörissä.

Oikeiden ajolinjojen ja edellä ajavan kilpakumppanin "imun" hyödyntäminen auttavat mahdollisimman nopean ajan saavuttamisessa.

Kallistuskulmat, vauhdinsäätö ja jarrun oikeanlainen käyttö ovat kaikki avainasemassa pelaajan ajosuorituksessa. Myös moottoripyörän kuluvien osien merkitys ajamiseen on huomioitu. Onkin tärkeää huolehtia esimerkiksi jarrujen, iskunvaimentimien, moottorin ja pyörien kunnosta, kun kyseessä on peräti 60 kilometrin mittainen rata. Asian tärkeys korostuu etenkin täydet kuusi kierrosta kattavassa kisassa.

Pelistä on julkaistu uusi esittelyvideo ja sen voit katsoa täällä.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 julkaistaan alkuvuodesta 2020 pelikonsoleille ja pc-tietokoneille. Pelin tarkempi julkaisupäivä ja pelialustat julkistetaan myöhemmin.

Pelin julkaisija on Bigben ja jakelijana toimii PAN Vision.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 2.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 2. Luvassa on vauhtia ja realistisia ajokokemuksia.