Sivunäyttöjä Motouutiset-sivustolle on 9.9.2013 jälkeen kertynyt yhteensä 725 526 kappaletta.

– Tämä osoittaa, että puolueettomalle ja maksuttomalle kaikille motoristeille suunnatulla nopealla uutismedialla on kysyntää. Olemme siitä tietysti erittäin tyytyväisiä, toteaa Motouutiset Suomi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matias Mäki. – Lisäksi vaikuttaa siltä, että olemme päässeet lähelle suomalaisia motoristeja, osaksi heidän elämäänsä, mikä on ilman muuta myös tavoitteemme. Kirjoitamme motoristeista ja moottoripyöristä motoristeille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneet moottoripyöräilystä.

– Tavoitteitamme on lisätä moottoripyöräilyn harrastajien ja moottoripyöräilystä kiinnostuneiden määrää sekä samalla nostaa moottoripyöräilyn turvallisuuteen liittyviä asioita voimakkaasti esille. Miksikö viimemainittua? Moottoripyöräily on paljon mainettaan turvallisempi laji, kunhan perusasiat, kuten asianmukainen ajopukeutuminen ja asenne ovat kunnossa. Samalla haluaisimme varmistaa, että mahdollisimman moni pystyy ajamaan vireästi ja elämyksiä saaden mahdollisimman pitkään. Moottoripyöräily on erittäin hieno ja antoisa harrastus, Motouutisten päätoimittaja Erkki Mäki pohtii.

– Näin vahva kiinnostus lehteämme kohtaan tuntuu tietysti erittäin palkitsevalta. Se osoittaa, että valitsemamme toimituksellinen linja, jossa ollaan tukevasti kiinni uutisvirrassa ja samalla lähellä heitä, jotka ajavat moottoripyörällä on oikea ja toimiva.