Harmi kyllä, pandemiana riehuvan koronaviruksen vuoksi monta hyvää asiaa on jouduttu perumaan, yhtenä niistä Mansaaren ajot. Mutta vaikkei kisapyörien ärjyntää olekaan luvassa saarella tänä vuonna, Arain Mansaaren ajoille omistettu rajoitetun valmistuserän versio RX-7V-kypärästä on.

Arai päätti valmistaa kypärän TT-ajojen spiritin kunniaksi ja TT-fanien iloksi sekä todentaakseen, että uusi TT-ajojen kypärän design on odotettavissa joka vuosi tulevaisuudessakin.

– Nämä ovat haastavia aikoja. Odotimme kovasti julkistaaksemme kypärämme 27. maaliskuuta Mansaarella yhdessä Michael Dunlopin ja Steve Platerin kanssa. Mutta näin ei käynyt. Kaikille meille Arailla Mansaaren TT-ajot ovat kuitenkin erityislaatuinen tapahtuma, johon olemme täydellisesti sitoutuneet, kuten myös kuljettajat ja fanit. Ja tästä syystä päätimme julkistaa tämän vuodenkin Isle of Man TT Limited Edition RX-7V:n, joka mielestämme on äärimmäisen upea, ja teemme oman osamme pitääksemme TT-ajojen lannistumattoman tunnelman elossa, totesi Arain Euroopan johtaja Ingmar Stroeven Arain julkistaman tiedotteen mukaan.

Arain Mansaaren ajojen erikoismalleja on julkistettu vuodesta 2007 lähtien, ja ne ovat osoittautuneet keräilymenestyksiksi, Joka vuosi on aina haaste kuvata jotain uutta samojen avainelementtien ympärille, joita Mansaaren ajojen tunnuksissa käytetään.

Kypärässä käytetään klassisia viivoja sekä musta/punainen/kulta-väritystä luomaan hienoja efektejä tuttujen TT-ajospesifien yksityiskohtien lisäksi. Teksti Ellan Vannin on manxinkielinen (Mansaaren asukkaiden) nimi Mansaarelle. Lisäksi kypärässä on tietenkin Arain logo, sekä kultainen kolmijalkatunnus, kuuluisa triskelion, joka symboloi kisoja sekä harmaalla 60,725 km pitkän kisaradan ääriviivat. Lisäksi kypärässä on voittopalkintopatsaan piirros sekä "Limited Edition" -teksti.

Tätä kirjoitettaessa emme tiedä, onko kypärä tulossa Suomen Arain myyntiin kesäkuussa, mutta tässä linkki sen sivustolle. Arain Mansaaren erikoismallin esittelysivulle pääset tästä

2020 Isle of Man TT Limited Edition Arai RX-7V

2020 Isle of Man TT Limited Edition Arai RX-7V