Mojietu Lightning on pienikokoinen, mutta tehokas.

Mojietu Lightning on pienikokoinen, mutta tehokas.

Mojietu Lightning tuottaa peräti 150 psi:n, 10,3 barin paineen, joten sen pitäisi riittää useimpiin renkaantäyttötarkoituksiin; autoihin, polkupyöriin ja moottoripyöriin tai vaikkapa koripallon täyttöön. Autonrenkaan täytön pitäisi sujua tyhjästä täyteen vain noin 9 minuutissa.

Laite toimii yhdellä painalluksella, ja siinä on LCD-näyttö. Laite liitetään täytettävään renkaaseen, ja siinä on automaattinen ilmanpaineen tunnistus. LCD-näyttö antaa tarkan arvon ja lukema on helppo lukea myös pimeässä.

Laitteeseen voi etukäteen asettaa halutun tason, johon se täyttää renkaan automaattisesti. Se helpottaa monella tapaa, ylitäytön riski katoaa, lisäksi voit mennä puuhaamaan omiasi siksi aikaa kun rengas täyttyy kuin itsekseen. 

Laitteessa on neljä eri älyvalintaa: bike, motorbike, car & ball. Jokaiselle valinnalle on asetettu oma täyttöarvo. Painat vain nappia ja rengas alkaa täyttyä.

Mojietu Lightning ja LCD-näyttö sekä automaattinen paineentunnistus.

Mojietu Lightning ja LCD-näyttö sekä automaattinen paineentunnistus.

Limutölkin kokoinen Mojietu Lightning on kevyt, kestävä, kompakti ja helppo mukana kuljetettava, ja vaatii vain vähän varastotilaa. Se on niin pieni, että se mahtuu auton hansikaslokeroon ja tietenkin moottoripyörän sivulaukkuun tai polkupyöräilijän reppuun.

Mojietu Lightning on myös suunniteltu yhdellä kädellä käytettäväksi.

Koripallon täyttö sujuu laitteella minuutissa ja tyhjän 195/55/R15 autonrenkaan täyttö 9 minuutissa.

Laitteessa on 2600 mAh:n litiumakku. Yhden latauksen pitäisi riittää täyttämään perheen kaikkien autojen renkaat!

Mojietu Lightningia voi käyttää myös valaisimena kiitos LEDien, ja sen mukana tulee erilaisia venttiilejä, joiden pitäisi sopia useimpiin täyttötarpeisiin.

Hanke on parhaillaan Indiegogossa, jossa se on jo kerännyt itselleen 46-kertaisesti sen rahoituksen, mitä on hakenut. Mojietu Lightningien postitus alkaa elokuussa. Hinta kampanjan kautta hankittuna on halvimmillaan 47 euroa. Kampanjaa on jäljellä vielä 19 päivää tätä kirjoitettaessa. Hankkeen sivulle pääset tästä

Mojietu Lightning pakkauksineen.

Mojietu Lightning pakkauksineen.