Motonetin toimitusjohtajana syyskuussa aloittavalla Marko Röytiöllä on pitkä kokemus vähittäiskaupasta sekä Suomessa että Pohjoismaissa. Hän on toiminut viimeiset kaksi vuotta IKH-ketjun kaupallisena johtajana vastaten myynnistä, markkinoinnista ja ostotoiminnasta. Tätä aikaisemmat 15 vuotta Röytiö työskenteli Clas Ohlsonin Suomen organisaatiossa monipuolisesti myynnin ja operatiivisen toiminnan tehtävissä.

– Olemme kevään aikana hakeneet Motonetin toimitusjohtajan rooliin kaupan alan monipuolista osaajaa. Monen erinomaisen hakijan joukosta päädyimme Markoon, jolla on laaja kokemus samankaltaisesta retail-toiminnasta eri ketjuissa. Asiakaslähtöinen ja operatiivinen ote on meille tärkeää, ja näissä rekrytoinneissa myös henkilökemia on tietysti tärkeä osa alue, kertoo Broman Groupin toimitusjohtaja Toni Stigzelius.

Stigzelius siirtyi maaliskuussa 2022 Motonetin toimitusjohtajan roolista emoyhtiön Broman Groupin toimitusjohtajaksi. Motonetin uutena toimitusjohtajana Röytiö edustaa ketjua myös Broman Groupin johtoryhmän jäsenenä.

– On ilo ja kunnia päästä mukaan jatkamaan sekä rakentamaan suomalaista kaupan alan menestystarinaa. Motonet on luotettava ja menestyvä suomalainen perheyhtiö, ja pidän ketjun asiakaslähtöisestä fokuksesta. Ketjulla on laaja tavarataloverkosto ja runsaasti kasvupotentiaalia sekä Suomen mittakaavassa hyvin paljon kanta-asiakkaita, joita haluamme jatkossakin palvella erinomaisesti, Röytiö avaa.

– Olen erittäin tyytyväinen, että olemme löytäneet johtoryhmäämme uusia osaavia henkilöitä, joiden avulla pystymme kehittämään konsernia tulevaisuudessakin, Stigzelius toteaa.

Syyskuussa 2021 Motonet-ketju kertoi lisäksi aikeistaan laajentua Ruotsiin, ja projekti on etenemässä suunnitelmien mukaisesti. Motonet Ab:n maajohtaja Johan Ljung on aloittanut tehtävässään 4.7.2022, ja hän perehtyy Suomessa ketjun toimintaan useassa eri tavaratalossa kesän ja syksyn aikana. Ketjun tavoitteena on aloittaa liiketoiminta Ruotsissa vuoden 2023 aikana.