Tero Heino on ollut alalla jo yli viidentoista vuoden ajan. Kokemusta on  kertynyt erilaisista myynnin ja markkinoinnin rooleista niin jälleenmyyntiportaasta kuin tukkuportaastakin. Viimeiset neljä vuotta Heino on toiminut tukun asiakasrajapinnassa myyjänä portfoliossaan kaikki Oy Brandt Ab:n edustamat kumipyörätuotteet.

”Terolla on monipuolinen osaaminen ja kokemus sekä maahantuonnin  prosesseista, että jälleenmyyjien tarpeista. Kaikki asiakkaat, tuotteet ja  päämies ovat hänelle entuudestaan tuttuja. Teron aktiivinen ja tehokas työskentelytapa, sekä mukaansatempaavat tiimityötaidot ovat olleet  olennainen osa viimeaikaista menetystämme nousta Honda moottoripyörillä  markkinajohtajaksi.” kertoo toimitusjohtaja Antti Rapo.

Oy Brandt Ab on tuonut Hondan vapaa-ajanajoneuvoja maahan jo  vuodesta 1959, ollen näin Euroopan ensimmäinen yksityinen maahantuoja kyseisille tuoteryhmille. Maahantuonnin Honda-salkusta  löytyy Honda-moottoripyöriä, -mönkijöitä, -mopoja, -motocrosspyöriä, - perämoottoreita, -puutarhakoneita, -generaattoreita, -vesipumppuja, - lumilinkoja ja -paikallismoottoreita. Oy Brandt Ab kuuluu Oy Otto Brandt Ab -konserniin. 

Oy Brandt AB on osa vuonna 1905 perustettua Otto Brandt -konsernia. Konsernin myynti on noin 100 miljoonaa euroa ja  konsernin palveluksessa työskentelee n. 250 henkilöä. Oy Brandt Ab toimii laadukkaiden vapaa-ajanajoneuvojen ja  pienkoneiden maahantuonti- ja vientiliiketoiminnassa. Sen edustamia merkkejä ovat mm. Honda, Silver, Terhi, Faster, TG, Torqeedo, ePower, Ligier, Niu, Coopop, Arai ja Segway.