Sähkömoottoripyörävalmistaja Verge Motorcycles on nimennyt Mark Wilsonin talousjohtajakseen.

Pitkään autoilualan johtotehtävissä työskennellyt Wilson on viimeksi toiminut Aston Martin Lagonda Plc:n varatoimitusjohtajana ja talousjohtajana. Sitä ennen hän on työskennellyt muun muassa McLaren Automotiven talousjohtajana.

Wilsonilla on yli 20 vuoden kokemus autoteollisuudesta, ja hän on kerryttänyt itselleen vahvaa osaamista rahoituksen keräämisestä ja kansainvälisen liiketoiminnan kasvattamisesta. Verge on laajentamassa toimintaansa Yhdysvaltojen markkinoille ja kansainvälisesti, joten Wilsonin nimittämällä yritys pyrkii skaalaamaan liiketoimintaansa.

Wilson uskoo Vergen innovatiivisuuden ja designin kiinnostavan kansainvälisiä sijoittajia haastavasta globaalista taloustilanteesta huolimatta.

Verge on varustettu suomalaisen Teemu Saukkion keksimällä takavanteeseen sijoitetulla sähkömoottorilla. Saukkio myös palkittiin Mp23-messuilla innovaatiosta: MP23: Vergen keksijä Teemu Saukkiolle kaksipyöräisten sähköistämisen innovaatiopalkinnto

Wilson on toiminut neuvonantajana Verge Motorcyclesin Advisory Boardissa maaliskuusta lähtien.

Verge Motorcycles on Wilsonin myötä avaamassa uusia rahoituskierroksia toimituskapasiteettinsa varmistamiseksi, Vergen teknologiajohtaja Marko Lehtimäki kertoo. 

Aiheesta aiemmin:

PERJANTAI 3.2.2023 11:15

MP23: Vergen keksijä Teemu Saukkiolle kaksipyöräisten sähköistämisen innovaatiopalkinto

PERJANTAI 28.7.2023 11:03

Motouutiset koeajaa: Verge TS Pro – suomalaiskeksintöön perustuva sähköprätkä – tämä yllättävä piirre kiinnostaa