Brian Gillen on erikoisosaaja sekä t&k-johtamisessa, moottori- ja ajoneuvosuunnittelussa että kilpatiimin johtamisen osalta.

– Pitkäaikaisena ikonisen Nortonin brändin intohimoisena fanina, on uskomattoman jännittävää aikaa liittyä yrityksen johtotiimiin. Odotan innolla päästäkseni työskentelemään lahjakkaan insinööritiimin kanssa ja kehittämään huippuluokan premium-moottoripyöriä, joissa laatu on edellä kaikessa, mitä teemme, Gillen kommentoi nimitystään.

– Brianilla on rikas kokemus ja asiantuntemus moottori- ja ajoneuvosuunnittelussa sekä olemassaolevien teknologioiden ja liitettävyyden hyödyntämisessä. Hänen liittymisensä tiimiin vahvistaa edelleen sitoutumistamme teknisiin innovaatioihin ja huippuosaamiseen, jotka pian näkyvät kehittämässämme maailmanluokan mallistossa, jota kehitämme, totesi Norton Motorcyclesin pääjohtaja Robert Hentschel

Asiasta kertoi mm. Motorcycle Sport & Leisure.

Merkillepantavaa sekä Gillenin nimityksessä että sen tiimoilla annetuissa lausunnoissa, on se, että Norton korostaa sitoutumistaan teknologisesti innovatiivisten ja huipputeknisten tuotteiden kehittämiseen ja valmistukseen. On mielenkiintoista nähdä, tuoko ratkaisu kovia kokeneelle yritykselle riittävästi nostetta.

Aiheesta aiemmin:

MAANANTAI 20.2.2023 11:00

Norton aloittaa odotetun, uusitun V4SV-superbikensa toimitukset asiakkailleen

PERJANTAI 24.11.2023 13:06

Brittivalmistaja juhlistaa 125-vuotista olemassaoloaan komealla rajoitetun valmistuserän juhlamallistolla