MV Agustan julkaiseman tiedotteen mukaan oikeuden myönteiseen päätökseen vaikutti sen 17.11. allekirjoittama sopimus pääoman kasvattamisesta MV Agusta Holdingin sekä investointipankki Black Oceanin välillä. Se toi tarvittavaa vakautta MV Agustan suunnitelmille.

MV Agusta Holdingia hallitsee Giovanni Castiglioni ja Black Oceanin takana taas ovat Sardarovin perhe ja britti Oliver Ripley.

MV Agusta sai 15.3. Varesen oikeusistuimelta luvan panna teollisen suunnitelmansa täytäntöön. Sen tavoitteena on prmium-luokan moottoripyöriä valmistavan yrityksen talouden ja strategian uudelleenrakentaminen. 

– Viimeisen 12 kuukauden aikana suorittamamme toimenpiteet ovat nostaneet MV Agustan kassavirran plussa, mikä on mahdollistanut sen päämäärien toteuttamisen ja jatkuvat tuotekehityksen sekä keskittymisen päämarkkinoille. MV Agustalla on nyt kokonaan uusi tuotelinja, joka on syntynyt viiden raskaan investointivuoden tuloksena, joka yhdessä ikonisen brändimme kanssa edustaa avainelementtejä kasvuumme sekä siihen, että pystymme vastaamaan asiakkaittemme vaatimuksiin, pääjohtaja Giovanni Castiglioni toteaa.

Lue myös tämä: MV Agustalla pahin takanapäin: yksi uusi malli 2017, kaksi lisää 2018?