Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävän Offroad Expon näyttelytilat myytiin loppuun myös tänä vuonna ja tulossa ovat ennätyssuuret messut tämän viikon perjantaina ja lauantaina 8.-9. marraskuuta. Näytteilleasettajia on yli 40.

Mukana näyttelyssä ovat Suomen merkittävimmät motocross- ja enduropyörä-, mopo-, ajovaruste- ja tarvikemaahantuojat sekä runsaasti jälleenmyyjiä myös ulkomailta. Lista näytteilleasettajista löytyy Offroad Expon nettisivuilta: www.supercrosstampere.fi/offroadexpo-naytteilleasettajat

Tapahtumassa vierailee viikonlopun aikana julkisuuden kasvoja sekä eri lajien mestareita nykyisiltä ja menneiltä vuosilta.

Messualueen reunalla sijaitsevalta varikolta voi puolestaan metsästää supercrosskuljettajien nimikirjoituksia ja seurata kärkitiimien valmistautumista Supercross Areenalla ajettavaan supercrosskilpailuun.

Offroad Expo on sisäänpääsymaksuton tapahtuma. Lisäksi perinteiden mukaisesti pysäköinti on ilmaista.

Ennakkoliput Tampere Supercrossiin myy Ticketmaster. Liput ovat ostettavissa myös Tampere Supercrossin omassa mobiilisovelluksessa: www.supercrosstampere.fi/mobiilisovellus

Tampere Supercross & Offroad Expo 8.-9.11.2019, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere.