Vuosimallin 2014 YZF-R125:ssä on uusi etupään jousitus, siinä on aiempaa tukevampi upside-down-haarukka paremman stabiiliuden ja ajotuntuman välittämiseksi. Myös takapään jousituksen vivustoja on pantu uusiksi.

Muita muutoksia ovat mm. uusittu mittaristo ja sen monitoiminestekidenäyttöpaneeli. Sen näyttö on jaettu kolmeen osaan, joista keskimmäisessä on digitaalinen nopeusmittari ja palkilla toteutettu kierrosluvun näyttö. Vasen paneeli näyttää moottorin käyntilämpötilan, maksiminopeuden ja keskinopeuden sekä polttoaineen kulutuksen. Mittariston oikeanpuoleisessa osassa on puolestaan kello, polttoainemittari sekä välimatka- ja polttoainetrippimittarit.

Uusitun polttoaineenruiskutuksen Yamaha lupaa tuovan 11 prosentin polttoainesäästöt moottorin käytöksen ollessa sama kuin ennenkin. Myös Y-malliset valuvanteet on muotoiltu uusiksi. Ulkokuoreen on lisäksi tuotu hiilikuitunäköä ja katteeseen R6-kisamallin näköä.

Saatavilla olevat värit ovat Mat Grey, Anodized Red ja Race Blu. Nelitahtisen nestejäähdytteisen piikin hinta veroineen on noin 5150 €.