Sunnuntaina messuväsymys alkoi painaa itse kutakin. Lähes suoraan Ruotsin moottoripyörämessuilta Helsinkiin oman ison osastonsa näytteille asettaneelle Leatherheavenin Timpalle tunne  väsymyksestä oli varmaan moninkertainen. Messuhalliin oli tuotu kaksi ja puoli rekallista tavaraa Kolmos-hallin puolelle, josta varmasti oli mistä valita.

– Messujen myynti on vetänyt hyvin ja yleisömääräkin on ollut ilahduttavan korkea. Tosin monet messuvieraat olivat pettyneet näkemäänsä. Heidän mielestään esille tuoduista uutuuksista ei löytynyt mitään todella mielenkiintoista, Timppa aloitti.

Hän näkee, että asiakaskunta on jakautunut kahteen eri kategoriaan. On he, jotka haluavat laatua ja korkeatasoista palvelua ja he, jotka tykkäävät penkoa. Molemmille asiakasryhmille löytyi valinnanvaraa.

– Messuilta tullaan etsimään tarjouksia, joten meillä oli niitä runsaasti esillä.

Tarjolla oli myös useita "penkolaatikoita", joista varmasti löytyi iloisia yllätyksiä useammallekin asikkaalle.

– Herkkuja ja löytöjä kysytään yhä vain enemmän.

– Toisin kuin useitten muitten moottoripyörävaate- ja -tavaraiikkeitten, Leatherheavenin myynti nojaa vahvasti nettiin. Huutokauppa.fi-sivustoja hyödynnetään jatkuvasti ja muutenkin verkko on ehdoton ykkönen, Timppa kertoo.

Nykyään Leatherheavenillä on enään yksi kivijalkamyymälä, joka sijaitsee kotipaikkakunnalla Somerolla. Päätös Helsingin liikkeen sulkemiseksi oli raskas.

– Mutta kun armeijanaikaiset säästöt ovat loppuneet jo ajat sitten, niin näin oli pakko tehdä, Timppa veistelee.

Timppa on liikkeellä 150 vuorokautta vuodessa, joista 100 päivää menee eri messuilla ja loput ovat ostopäiviä maailmalla. Seuraavaksi Leatherheaven suuntaa Poriin Motor show:hun joka pidetään ensi viikonloppuna ja sen jälkeen jää Suomi, lumi, loska ja kylmä pariksi viikoksi taakse. Seuraava ostosreissu suuntautuu Kauko-itään.