Öhlinsin takaisinkutsu vaikuttaa Ducatin vuosimallin 2014 1199 Panigale R:ään ja S:ään sekä hypermalli Superleggeraan. Aiemmin takaisinkutsun on ilmoitettu koskevan Honda CBR 1000 RR:ää ja SP:tä sekä Triumph Daytona 675:ttä ja Speed Triple R:ää ja Yamahan YXF-R1M:ää. Jo aiemmin Yamaha on tehnyt erillisen takaisinkutsun, joka koski tarvikeosina myytyjä TTX36-vaimentimia.

Männän varren puutteellinen kiinnitys saattaa aiheuttaa metalli vastaan metalli kontaktin. Jos mutteri irtoaa kokonaan, pyörästä tavallaan katoaa takajousitus.

Superleggeraa varten TTX36-vaimentimessa on titaanijousi. Ducati, kuten muutkin valmistajat tarkistavat vaimentimen tilan ja vaihtavat sen uuteen, jos tarvetta on.

Ducatia koskeva takaisinkutsu on tätä kirjoitettaessa julkistettu ainoastaan Kanadassa, mutta tullee leviämään muuallekin. Asiasta kertoi mm. Motorcycle.

Muita merkkejä ja malleja, jotka käyttävät Öhlinsin TTX36 vaimentimia ovat mm. Aprilia RSV4 RF ja Tuono V4 1100 Factory sekä MV Agusta F4 R, RR ja RC. Näistä ei ole vielä kuulunut takaisinkutsua.