Metsänvartijoiden mukaan tämä oli jo kolmas leopardin hyökkäysyritys alueella viimeisten muutaman viikon aikana. Niinkin hiljan kuin toukokuussa kaksivuotian leopardiuros pyydystettiin seudulta, kun paikalliset raportoivat lukuisista hyökkäyksistä karjan kimppuun. Paikallisten mukaan silloin oli useampia eri leopardeja aktiivisina alueella.

Viime torstaina 65-vuotias Baban Sool oli matkustajana poikansa Beeran kyydissä, kun leopardi äkkiä ilmestyi sokeriruokoviljelmältä ja puri Babania jalkaan. Ihmeen kaupalla Beera onnistui pitämään pyörän pystyssä ja miehet pääsivät pakenemaan paikalta ja jatkamaan ajamista. 

Leopardi jatkoi takaa-ajoa peräti noin 10 minuutin ajan. Kun takaa-ajo oli ohi, motoristit vietiin Ghodegaonin aluesairaalaan paikattaviksi.

Times of Indian haastattelun mukaan Manchain metsänvartija Ajay Shinde kertoi, että muut hiljan tapahtuneet leopardien hyökkäykset olivat saman tyyppisiä, ja niissäkin leopardi ajoi takaa moottoripyöräiljöitä minuuttikaupalla. Kaikki kolme hyökkäystä tapahtui kahden kilometrin säteellä.

Vartoimenpiteenä metsähallitus on neuvonut paikallisia asukkaita pysymään kodeissaan iltaisin. Alueelle on myös pystytetty leopardiriskistä kertovia varoitusmerkkejä. Paikallisten asukkaiden mielestä metsänvartijoiden pitäisi pyytää leopardeja häkeillä, mutta tähän ei ole vielä ryhdytty.