Marvelin Kostajat-sarjaan kuuluvien elokuvien alla kulkevan Avengers: Age of Ultronin väitetään elokuvastudion julkaiseman tiedotteen mukaan olevan suurin supersankarielokuva kautta aikain. 

Kun Tony Stark yrittää käynnistää uinuvan rauhanturvaohjelman, asiat menevät pieleen ja pian Kostajilla on sutinaa. Heidän muodostamaansa pelastuskaartiin kuuluvat Iron Man, Kapteeni Amerikka, Thor, Hulk, Musta Leski ja Haukansilmä. Nämä joutuvatkin tehtävässä tiukille, ja tietenkin planeettamme kohtalo riippuu heidän onnistumisestaan: saavatko sankarit riehuvan Ultronin kuriin.

Pääosissa ovat Iron Manina Robert Downey Jr., Chris Evans Kapteeni Amerikkana, Chris Hemsworth Thorina ja Mark Ruffalo Hulkina. Muita Kostajia esittävät Scarlett Johansson Black Widowina ja Jeremy Renner Haukansilmänä. Lisäksi mukana ovat Samuel L. Jackson Nick Fury:nä ja Cobie Smulders agentti Maria Hillinä. Heidän täytyy pärjätä ikiaikaisessa taistelussa pahaa, tässä tapauksessa James Spaderin esittämää Ultronia vastaan, apunaan mm. Harley-Davidson Livewire.