Morjesta.

Aragónin kaksijakoinen viikonloppu ajettu.

Treenit lähti mukavasti käyntiin, suurin haaste oli lähinnä tottua yli 40 asteen helteeseen. Ajamisen kanssa näytti ihan hyvältä; pientä hienosäätöä vain.

Onneksi keli muuttui Suomipojallekin mukavampaan suuntaan viikonlopulle. Lauantaina aamun aika-ajossa olikin vain alle 30 astetta ja oli tärkeää saada hyvä kierros ajettua, kun vielä rengas pitää. Aivan viime minuuteille meni, että sai joka sektorin osumaan nappiin ja hyvät imuavut suorille. Näiden kaikkien asioiden osuminen samalle kierrokselle ei ole aina ihan hirveän helppoa, kun kyse on sekunnin kymmenesosista. Nyt tärppäs ja aika-ajon toiseksi nopein aika. Aika-ajoryhmät yhdistettiin niin mulle tuli kolmosruutuun ja ensimmäinen eturivin paikka tässä luokassa.

Sunnuntaina Warm upissa en yrittänyt mitään muuta kuin saada koneet käyntiin ja fiiliksen korkeelle.

Race1

Startti onnistui mahtavasti ja otin "holet". Parin kierroksen jälkeen tuli punalippu ja kisa keskeytyi kolarin johdosta. Boxiin odottelemaan uusintastarttia hetkeksi.

Rico Salmela Aragonissa.

Rico Salmela Aragonissa.

Race1 vol. 2

Onnistuin taas startissa ja "holet". Montaa mutkaa ei keulilla ajamisesta tarvinnut nauttia, kun alkoi kova kamppailu sijoituksista. Pystyin koko kisan kamppailemaan kärkiryhmässä. Sijoitukset vaihtuivat niin tiheään ettei pysynyt laskuissa. Maalissa P10 ja vain 1 sekunti voittajan perässä. Ei voi olla kuin tyytyväinen tähän kehitykseen ja kiitokset tiimille uskomattomasta työstä. Tuossa ryhmässä kuka vain olisi voinut olla voittaja.

Kisan jälkeen fiilikset painuivatkin aika syvälle, kun kuultiin kisakumppanin menehtymisestä. Loput kilpailut peruttiin siltä päivältä.

Rest In peace Hugo❤️. Syvimmät osanottoni omaisille.

Nyt koitetaan nollata itseemme Suomessa.

Terveisin

Tero & Rico Salmela