Jeb Scolmanin tekemän pyörän nimi on Indian Black Bullet Scout, videon siitä voit katsoa Facebookissa täällä. Musta Luoti, kuten nimi kuuluu käännettynä, on saanut vaikutteita 1950-60-lukujen nopeusajoon suunnitelluista pyöristä. Siinä on etuhaarukkaan asennettu luotikate ja minimaalisin runko koskaan. Tämännäköisiä pyöriä nähtiin tuohon aikaan nopeusennätyksistä ja drag-racing-voitoista kisaamassa, kerrotaan Indian tiedotteessa.

Sodanjälkeiset hot-rod-harrastajat käyttivät lentokoneiden pisaratankkeja kilpa-autojen tekemiseen ja sitten moottoripyörillä kilpaa-ajavat alkoivat kopioida pyöreää, luotimaista muotoa.

Black Bullet on kokonaan metallista, kokonaan kustomoitu ja täysin käsintehty pyörä. Istuin on minimaalinen ja pyörä on itsessään tosi pieni. Kaikki vaikuttaa siltä, että on vain tähdätty korkeaan huippunopeuteen.

Black Bullet Scout on nähtävissä Sturgisisissa Indianin liikeessä Lazelle-kadullaheinäkuun 31. ja elokuun 8. päivän välisen ajan. Sen jälkeen pyörä viedään nopeustositoimiin Bonneville suola-aavikolle.