Sally Peace on itse moottoripyöräillyt vuodesta 1977 lähtien, aina siitä asti kun rakastui Suzukiin. Hänen ostamansa arpajaislippu oli yksi National Motorcycle Museumin myymien tuhansien joukosta. 

Terveydenhoitajana toimiva Sally asuu Walesissa ja kamppailee terveysongelmien kanssa. Hän joutuu leikkkauksen, jonka rahoittaa myymällä voittamansa Triumphin. Hän kertoo olleensa äärimmäisen iloinen kuultuaan voittaneensa sen, ja hyvin surullinen joutuessaan myymään sen, mutta terveysongelmat pakottavat hänet siihen. 

Pyörä ei ole koskaan ollut rekisteröitynä ja on käyttämättömänä kuin uusi. Siitä odotetaan saatavan H&H Classicsin huhtikuun seitsemäntenä päivänä järjestettävässä National Motorcycle Museumin huutokaupassa 12 000 - 15 000 euroa.

Sallyn arpajaisvoitto, uuden veroinen ja ajamaton Triumph T160V Trident vuosimallia 1977.

Sallyn arpajaisvoitto, uuden veroinen ja ajamaton Triumph T160V Trident vuosimallia 1977.

Sally Peace totesi, että pyörän myyminen näin pian oli raskas päätös, mutta terveysongelmien vuoksi hän ei pysty käyttämään pyörää ja siksi lähestyi H&H:ta huutokaupatakseen sen.

Pyörän osti 80-luvulla museon perustaja, edesmennyt Roy Richards pyöräkauppiaalta, ja se oli museossa näytillä aina 2000-luvulle asti, kunnes korvattiin toisella samanlaisella mallilla. 

Museo päätti laittaa pyörän voitoksi "Classic Bike" -arvontaansa, ja se osoittautui erääksi suosituimmista arpajaisvoitoista koskaan.

– Jopa 15 000 euron hinnalla pyörän pikemminkin varastaa, koska se on täysin uutta vastaavassa kunnossa, ja täydellinen keräilykohde, H&H:n Mark Bryan toteaa.

Lisätietoja NMM:n huutokaupasta löydät täältä.