Rahoituskumppanin tavoitteena on tehdä yksityisten välisestä kaupasta entistä helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa sekä samalla pienentää ajoneuvon omistamiseen liittyviä pääomakustannuksia.

Vastaavaa palvelukokonaisuutta ei ole ollut aiemmin saatavilla yksityisille ostajille ja myyjille. Kaupan kohde toimii osamaksurahoituksen vakuutena, käsirahasuositus on 10 % ja rahoituskorko on 5,9 % sekä lisäksi kulut. Ennaltamäärättyjä maksimisummia ei ole ja rahoitus on mahdollista saada!kaikkiin rekisteröityihin ajoneuvoihin iästä ja ajomäärästä riippumatta.

Mukana laaja katsastusasemaverkosto

Prosessi toimii siten, että ostaja hakee ensin luottopäätöksen osoitteesta Rahoituskumppanilta. Luottopäätöksen saatuaan ostaja ja myyjä allekirjoittavat! sopimuspaperit lähimmällä Rahoituskumppanin kanssa yhteistyötä tekevällä katsastusasemalla. Kauppasumma näkyy myyjän tilillä keskimäärin 2-3 pankkipäivän kuluessa sopimusten allekirjoittamisesta. Palvelu on myyjälle maksuton ja Rahoituskumppani hoitaa kaikki kauppakirjoihin, rekisteröinteihin ja vakuutusten tekoon liittyvät!toimenpiteet.

Yhteistyöasemia on tällä hetkellä 14 kappaletta ja verkosto laajenee kevään aikana. Palvelu on saanut myönteistä palautetta sekä ostajien että myyjien puolelta.

– Yksityinen myyjä säästää auton vaihdossa helposti useamman tonnin myymällä vanhan autonsa itse ja ostaja saa yleensä ostettua auton liikkeitä edullisemmalla hinnalla, toteaa Rahoituskumppanin toimitusjohtaja Tuomas Evokari.