Yamaha NMAX 125 on luokkansa markkinajohtaja Euroopassa vuonna 2021 kun taas Yamaha XMAX 300 on vakiinnuttanut asemansa 300-kuutioisten sporttiskoottereiden luokassa. Vuoden 2020 myyntimenestys XMAX 125 on yksi suosituimmista piikkiluokan sporttiskoottereista.

Laajan toimintasäteen ja helpon ajettavuuden ansiosta kolmipyöräinen kaupunkiskootteri Tricity 300 on saavuttanut vahvan markkinaosuuden vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla. Tricity 300 on suhteellisen uusi tulokas kilpaillussa segmentissä. Silti sen noin neljänneksen osuus segmentin kokonaismyynnistä Euroopassa ja suhteessa pitkään markkinoilla olleisiin kilpailijoihin osoittaa, että Tricity 300 tarjoaa kuljettajalle suorituskykyä, tyyliä ja liikkumisen helppoutta.

Toinen Yamahan myyntimenestys kaupunkiskoottereiden luokassa on äskettäin uudistunut D'elight, joka on luokkansa kevyin 125-kuutioinen.

XMAX 300 ja XMAX 125

XMAX 300- ja XMAX 125 sporttiskootterit tarjoavat eurooppalaisille käyttäjille luokkansa johtavaa suorituskykyä, mukavuutta ja tyylikkyyttä. Niissä on moottoripyörätyyppinen etuhaarukka, LED-valot, avaimeton Smart Key -käynnistys sekä kahdelle kokokypärälle riittävä säilytystila.

XMAX-mallit ovat saaneet uuden värivaihtoehdon vuodelle 2022, Icon Bluen.

2022 Yamahan kaupunkiskootterit

Yamahan Urban Mobility -mallistossa on monipuolinen valikoima 125–300-kuutioisia kaksi- ja kolmipyöräisiä kaupunkiskoottereita. Perinteistä tyyliä ja helppokäyttöisyyttä arvostavat kuljettajat ovat valinneet luokkansa kevyimmän D'elightin. Myös kolmipyöräisen Tricity 300:n suosio kasvaa, kun työmatkalaiset ja opiskelijat huomaavat, miten helppokäyttöinen ja helposti ajettava kolmipyöräinen on kaupunkiliikenteessä.

Vuoden 2022 muut kaupunkimallit ovat saatavana yhdellä tai useammalla uudella värityksellä, mutta D'elightin värivaihtoehdot pysyvät ennallaan.

Vuoden 2022 skootterimalliston toimitukset Yamaha-jälleenmyyjille alkavat tammikuusta 2022.

Yamahan lisävarusteet, asusteet ja sovellukset

Skoottereihin on saatavilla myös lisävarustepaketteja ja yksittäisiä alkuperäisiä lisävarusteita, joiden avulla niiden kustomointi sujuu. Asustevalikoimassa on tarjolla t-paitoja, puseroita, takkeja ja lippalakkeja.

MyGarage-sovellus toimii älypuhelimella ja tietokoneella. Sen avulla voi lisätä ja poistaa lisävarusteita sekä luoda oma näköisensä skootterin. Lopputulosta voi tarkastella kolmiulotteisesti näytöllä eri kulmista.

Android- ja iOS -laitteille saatava MyRide -sovellus tallentaa ajon tiedot, ja niitä voi tarkastella jälkikäteen. Käyttäjä voi lisätä myös kuvia matkan varrelta. Lopputulos on helppo jakaa myös sosiaalisessa mediassa.