Ducati 1299 Superleggera on nähtävänä Ducati Club Finlandin osastolla.  Siellä voi myös testata ja kuvauttaa itsensä ajamassa kyynärpää maassa 60 asteen kulmassa mallisarjansa tehokkaimmalla superbikellä eli Ducati 1098S:llä, jossa on tehtaan Race-kartta säädettynä ja tehoa yli 180 hv, ja 4500 kierroksella mitattu vääntöä 100 Nm ja jo silloin tehoa on tehoa 100 hv! Pyörä painaa ajokunnossa vain 168 kg.

Lisäksi yhdistys markkinoi ennakoivan ajon koulutuksiaan, joita on järjestetty jo 16 vuoden ajan, sekä ratapäiviä edullisella ennakkohinnalla.

Tänä vuonna on ensimmäinen kerta 21 vuoteen kun Ducati Club Finland ei ole maahantuojan osastolla, kerrotaan Ducati Clubin tiedotteessa. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että merkin maahantuonti päättyi viime marraskuussa.

Clubin presidentti on ollut yhteydessä Ducatin tehtaan myyntijohtoon jo syksystä alkaen, mutta Euroopan messuruuhkasta johtuen ei Ducatin tämän vuoden uutuutta saatu messuille. 

Tehdas kuitenkin käy neuvotteluja maahantuojan löytymiseksi.

Ducati Club Finland kuuluu kansainväliseen Desmo Owners Clubiin, yli 250:n muun kerhon ja 32 tuhannen jäsenen kanssa, ympäri maailmaa. Ducatistit tapaavat jälleen ensi kesänä Italiassa, Misano Adriacon radalla, heinäkuun 20.-22. päivinä. Matkasta kiinnostuneiden kannattaa käydä osastolla haastattelemassa matkan järjestäjiä.

Ducati 1299 Superleggera.

Ducati 1299 Superleggera.