William Dunlop kuoli radan Sam's Tunnel -osuuden lähellä saamiinsa vammoihin.

Veteraanikilpakuljettaja William Dunlop oli road racing -kisojen eniten seuratun ja kirjoitetun suvun jäsen. Hän oli Michael Dunlopin vanhempi veli, legendaarisen Joey Dunlopin veljenpoika ja Robert Dunlopin poika. Kaikki he ovat jättäneet oman jälkensä rr-kisahistoriaan.

William Dunlop oli kuusi kertaa podiumilla Mansaaren ajoissa ja voitti sekä North West 200:n ja Ulster Grand Prix'in. Lisäksi hän oli suuri yleisösuosikki ja monet arvelivat, että kausi 2018 olisi jäänyt hänen viimeisekseen ja että mies vetäytyisi eläkkeelle lajista.

Dunlop jäi pois viimeisimmistä Mansaaren TT-kisoista vedoten henkilökohtaisiin syihin. Tämä johtui ilmeisesti ennen kaikkea siitä, että hänen vaimonsa odotti pariskunnan toista lasta.

William Dunlop oli erittäin arvostettu ja suuresti kunnioitettu road racing -yhteisössä ja hänen poissaolonsa tunnetaan laajalti myös maailmalla.

William Dunlopin moottoripyöräkisassa tapahtunut kuolinkolari oli jo kolmas hänen suvussaan. Hänen isänsä Robert kuoli harjoitusonnettomuudessa 10 vuotta sitten, ja setä Joey vuonna 2000 kolarissa Virossa.