Baultin piilotalli katto suljettuna.

Baultin piilotalli katto suljettuna.

Moottoripyöräsi turvallisuus on varmasti sydäntäsi lähellä. Jos kaipaat äärimmäisen turvallista säilytysratkaisua, niin Bault-nimisellä brittiyrityksellä on tarjota sinulle ratkaisu, joka varmasti tyydyttää ja vie moottoripyörien turvallisuuden aivan uudelle tasolle. Vai mitä sanoisit maanalaisesta moottoripyörän säilytyspaikasta autotallissasi?

Bault@SOS-moottoripyörän säilytysjärjestelmä koostuu hissiratkaisusta, joka vie moottoripyöräsi maanalaiseen konttiin silloin, kun et sitä tarvitse. Napinpainallus, ja pyöräsi nousee maan alta tallisi lattialle. Joten siitä vain sitten ajamaan pyörällä tai huoltamaan sitä, tarpeesi mukaan. 

Jollain tavalla ratkaisu on varsin Jamesbondmainen.

Bault@SOS.

Bault@SOS.

Baultin ovat kehittäneet meriteollisuudessa työskentelevät isä ja poika, jotka perustivat yrityksen 2019. Pian tämän jälkeen toiminta alkoi Stockton-on-Tees'issä.

Siitä alkaen yritys on dokumentoinut ja videoinut säilytysratkaisujensa rakennusprosesseja. Se helpottaa heitä myös selvittämään mahdolliset ongelmat ja estämään tulevat ryöstöt.

Järjestelmä pystyy käsittelemään ja varastoimaan jopa 1000 kilogramman painoisia pyöriä. Eräässä projektissa tiimi joutui poistamaan 15 000 kilogrammaa maata konttisysteemin tieltä.

Hinta on tapauskohtainen. Kannattaa käydä katsomassa ja ihailemassa rakennusprosesseja ja valmista kädenjälkeä. Asiasta kertoi ensin Visordown, Bault@SOSin sivuille pääset tästä

Sieltä se pyörä nousee mukavasti ylös ja käyttöön piilostaan!

Sieltä se pyörä nousee mukavasti ylös ja käyttöön piilostaan!