Bikes and Beardsin veikot ostivat sporttipyörän Amazonista ja laittoivat sen varsinaiseen 72 tunnin rääkkiin kokeillakseen, miten hyvässä kunnossa se oikeasti oli. Hämmästyttävää kyllä, pyörä selvisi hengissä läpi testisession.

Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan kaverukset videokanavan takana alkoivat vängätä, voisiko hunajaa käyttää moottoriöljynä vai ei?

Kai sitten oli loogisin vaihtoehto testata, miten asiassa käy sen sijaan, että turhaan väittelee asiasta, josta ei ole empiiristä tietoa.

He valuttivat vanhan öljyn ulos koneesta, ja korvasivat sen (juoksevalla) hunajalla ja ajoivat pyörällä sen jälkeen 20 mailia, osapuilleen 32 kilometriä. Muuta omituista he eivät matkan aikana kirjanneet kuin sen, että moottori kuulosti kovaäänisemmältä. Olisi odottanut, että kytkin olisi luistanut, mutta se toimikin aivan normaalisti.

Testin jälkeen miehet totesivat, että harmaa mössö, minkä he valuttivat moottorista, tuoksui (ja maistui!) edelleen hunajalta, joten äärimmäisessä hätätilassa silläkin voi "voidella" moottorin.

Koska tämä ei heidän mielestään riittänyt, moottoriin laitettiin uudet normaali moottoriöljyt ja he päättivät kokeilla, kiihtyisikö pyörä paremmin, jos bensa korvattaisiin pelkillä bensan oktaaniboostereilla. Tavallisella bensiinillä 0-96 km/h aika oli ollut 14,23 sekuntia. Pelkillä boostereilla ajettuna ensimmäisen suorituskerran aika oli 12,93 sekuntia, toisen 11,5 sekuntia!

Älkää silti kokeilko näitä kotona omiin pyöriinne!

Asiasta kertoi ensin Webbikeworld. Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.