Ratamoottoripyöräilyn SM-sarjan kolmanteen osakilpailuun on ennakkoon ilmoittautunut yli 130 kilpailijaa, joka on ennätys tämän kesän SM-kilpailuviikonlopulle.

Kaikissa luokissa mestaruustaistelut ovat vielä täysin auki ja aiempiin kisaviikonloppuihin verrattuna taistelu kärkisijoista tulee olemaan tiukkaa.

Mukana kansainvälisiä kisakuskeja

Alastarossa on mukana runsaasti myös kansainvälisiä kisakuljettajia.

Mukana viikonlopun Superstock-kilpailuissa on mm. Espanjan mestaruussarjassa ajava WCRC:n Kenny Koskinen, haastajinaan nälkäiset SM-sarjaa ajavat nuoret kuskit.

West Coast Racing Clubin kuskeista mukana on SM-sarjan 2. paikalla tällä hetkellä oleva Niko Lehtiranta. Lisäksi Matias ja Tuomas Kesti sekä Jesse Maikola taistelevat maineesta ja kunniasta.

Supersport 300 -junioriluokan kuljettajia on tulossa iso määrä ja heitä haastaa joukko virolaisia ratamoottoripyöräilijöitä.

Superbike-luokassa komentoa pitää Clubin Niko Mäkinen, joka johtaa SM-sarjaa 25 pisteellä.

Myös muissa luokissa tullaan näkemään paljon sekä WCRC:n kuskeja että useita ulkolaisia kilpailijoita, sillä Alastaron osakilpailu on samalla Viron sarjan osakilpailu.

Kaikissa luokissa ajetaan kilpailulähdöt sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina kello 13:30 alkaen ja sunnuntaina klo 13.00 alkaen.

Viikonlopun pääsylipun hinta on vain 20,00 €, alle 12v ilmaiseksi vanhempien mukana. Tervetuloa mukaan.

Tarkemmat aikataulut ja lisäinfoa kilpailusta täältä.