Hondalle vuosi 2019 oli historiallisen menestyksekäs sekä kilpakentillä, että kaupallisesti. Kaikkien merkittävimpien moottoripyöräluokkien maailmanmestaruudet voitettiin Hondalla (MotoGP, MXGP ja TrialGP). Lisäksi heti vuodenvaihteen jälkeen ajettavan, vaativan, Dakar Rally:n voittoa juhlittiin Hondan tiimissä.

Samalla Honda-moottoripyörien globaali valmistusmäärä saavutti viime vuonna ennätyksellisen 400 miljoona kappaleen rajapyykin, ja vuotuinen myyntimäärä nousi ensi kertaa historiassa yli 20 miljoonan kappaleen.

Uudet mallit

MP20 näyttelyn Honda-osaston keskiössä on nähtävillä täydellisesti uudistuneet Africa Twin ja Africa Twin Adventure Sports -mallit, sekä Hyper Sport -luokan kuninkaan paikalle pyrkivä, uusi Honda CBR1000RR-R Fireblade.

Muita ensiesiintymisensä Suomessa tekeviä uutuusmalleja ovat mm. 500 Rebel, Forza 300 sportti-skootteri, CRF250 ja 450 -crossit sekä nuoremmille kuskeille suunnatut harrastemotocross-mallit.

Ja totta kai osastolta löytyy jo toista vuotta peräkkäin Suomen myydyimmän moottoripyörän tittelistä nauttiva, hauska Honda Monkey 125.

Uutuusmoottoripyörämallien lisäksi Honda-osastolla on esillä uudistunut Honda traktorimönkijämallisto ja kaikki Suomessa myytävät Honda moottoripyörät.

2020 HONDA CBR1000RR-R

2020 HONDA CBR1000RR-R

Uutta Hondaa ei tarvitse enää ostaa, sillä voi vain ajaa

Oman ajoneuvon omistaminen ei ole enää järkevin ratkaisu kaikille kuluttajille, siksi Hondan maahantuonti lanseeraa MP-näyttelyn yhteydessä uuden Honda Smart -ostotavan. Kaikessa yksinkertaisuudessa tämän palvelun kautta pääsee moottoripyöräilemään helposti ilman omaa moottoripyörää. Kyseessä on kilpailukykyisesti hinnoiteltu yksityisleasing-tuote, joka tuo nykyaikaisen vaihtoehdon uuden Honda-moottoripyörän hankkimiselle.

Asiakas valitsee haluamansa uuden moottoripyörän lisäksi tarvittavat huollot, talvisäilytykset, lisävarusteet ja ajovarusteet. Honda Smart -kokonaisuus hoituu yhdellä sopimuksella, ostamatta moottoripyörää itselleen, maksamalla vain yhtä kuukausierää, ja vieläpä ilman käsirahaa.

Euro Moto Center palaa Hondan jälleenmyyjäksi

Malliston lisäksi myös Honda moottoripyörien jälleenmyyntiverkostossa tapahtuu muutoksia tulevalle kaudelle, kertoo Oy Brandt Ab:n Honda-moottoripyörien myynnistä vastaava myyntipäällikkö Patrick Manner.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme kertoa, että Euro Motor Center Oy palaa usean vuoden tauon jälkeen Hondan jälleenmyyjäksi Oulussa. Euro Motor Centerillä on kiistaton näyttö menestykkäästä toiminnasta Suomen neljänneksi suurimmalla talousalueella. Uskon, että tällä sopimuksella Hondan myynti ja Honda-asiakkaiden palvelu kehittyy vahvasti tulevina vuosina, Manner pohtii.

Honda löytyy MP20-näyttelystä osastolta 6p48.