KTM käyttää digitaalista myyntialustaansa pelkästään special edition -malleihin, ja siitä on ollut iloa nopeille: pyörät, kuten nyt 1290 Super Duke RR Limited Edition, myydään ne ensimmäisinä varanneille siinä järjestyksessä kuin varaukset tehdään.

Asiakkailla oli myös mahdollisuus tilata Super Duke RR:nsä Akrapovicin täystitaanisella ratakäyttöön tarkoitetulla EVO-putkistolla, ja yllättävän moni asiakkaista myös ruksasi tämän option.

KTM 1290 Super Duke RR perustuu suosittuun  Super Duke R:n, mutta vie sitä 90 prosenttisesti rataorientoituneempaan suuntaan. Pyörää on buustattu mm. kisakäyttöön tarkoitetulla WP Pro -alustalla, hiilikuitukatteilla ja myöskin kisakäyttöön suuntautuneella elektroniikkapaketilla. 

KTM 1290 Super Duke RR:n tehopainosuhde on lisäksi 1:1; paino 180 kg, hevosia niin ikään 180. Lisäksi väritys on iskevä ja saanut inspiraationsa KTM 1290 Super Duke R:n prototyypistä.

KTM toteaa tiedotteessaan, että pyörän mentyä kaupan näin nopeasti, monet fanit jäivät ilman omaa pyörää, mutta valmistaja on tehnyt nettiin odotusvuorolistan. Se mahdollistaa sen, että ainakin osa halukkaista voi ostaa pyörän, jos joku joutuu perumaan varauksensa. Listalle pääset tästä

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

KTM:n tuore limited edition 1290 Super Duke RR: vielä sudempi suden vaatteissa

Teksti Erkki Mäki, kuvat KTM.