Ducati MIG-RR on tulosta Ducatin ja Thok eBikesin yhteistyöstä. Design ja grafiikka ovat Aldo Drudin D-Perfin käsialaa. Ducatin sähköpyörä tulee myyntiin Ducatin jälleenmyyjille ympäri Euroopan keväästä 2019 alkaen.

E-mountainbiket vievät polkupyöräilijät nousuihin, jotka eivät olisi mahdollisia ilman moottorin apua. Samalla ne antavat jokaiselle mahdollisuuden elää offroad-elämää kahdella pyörällä ja nauttia täydellisestä vapaudesta, Ducatin tiedotteessa hehkutetaan.

Ducati on nyt ottanut askeleen tälle markkinasegmentille luottaen kokeneen BMX- ja alamäkipyöräilymestari Stefano Migliorinin perustamaan Thok eBikesiin. 

Ducati MIG-RR e-mountainbike.

Ducati MIG-RR e-mountainbike.

Ducatin uusi sähköpyörä on Thokin MG-sarjan vesa. Siinä on kuitenkin joitakin ainutkertaisia teknisiä ratkaisuja kuten eri läpimitoilla varustetut vanteet sekä erilaiset jousituksen säädöt ja joustomatkat (29" ja 170 mm edessä ja 27,5" ja 160 mm takana). Ne tekevät siitä todellisen enduropyörän, jonka pitäisi sopia vaativallekin ajajalle.

Pyörän komponentit ovat huippulaatua: FOXin Factory Kashima -jousitus, hiilikuituinen Renthalin ohjaustanko, Mavicin vanteet, 4-satulaiset Shimanon Saint -jarrut, 11- vaihteinen Shimanon XT -vaihteisto sekä Shimano Steps E8000 -moottori. Viimemainitun teho on 250 wattia ja vääntö 70 Nm. Akun teho on 504 wattituntia.

Akku on sijoitettu alarunkoputken alapuolelle, jolloin saadaan matala painopiste.

Pyörän hinnasta ei ole vielä tietoa.

Ducati MIG-RR e-mountainbike.

Ducati MIG-RR e-mountainbike.