– Hyvä päivä tänäänkin. Ensimmäinen kierros oli vähän kankeata ja sitten ensimmäisellä crossilla lähdin avaan pätkää yön sateiden jälkeen ja vedin kahdet lipat. Seuraavilla kierroksilla alkoivat pätkät kuivumaan ja se sopi minulle paremmin. Molempien päivien voitto, tyytyväinen Pyry Juupaluoma kertoi.

Pyryn isoveli Peetu Juupaluoma jatkoi myös siitä mihin eilen jäi ja ajoi hienosti Junior E2/3-luokassa kolmanneksi sekä nousi samalla myös EM-sarjassa kolmanneksi.

– Ihan kohtuullinen päivä tänäänkin. Hieman vaikeampi kun eilinen. Ensimmäisillä kierros oli tosi liukas mutta sitten alkoi kulkemaan paremmin, kun reitti kuivui. Viimeisellä pätkällä kävin vielä kyljellään nopeasti, mutta muuten ilman isoja virheitä.

EM-sarjansa Tsekissä avannut Niko Puotsaari oli kaksi sijaa paremmin tänään kuin eilen ollen maalissa kahdeksas, mutta ei ollut silti kovin tyytyväinen päiväänsä.

– Vähän huonompi päivä tänään. Aamulla oli liukasta ja crossitestillä tuli parit lipat sekä toisen kierroksen extremellä sähläsin mäessä ainakin 2 minuuttia. Loppupäivästä alkoi kulkemaan vähän paremmin, Niko Puotsaari kertoi.

Enduron EM-sarja jatkuu syyskuun puolenvälin jälkeen Puolassa, mutta kilpaileminen jatkuu jo ensi viikonloppuna SM-sarjan osalta Nummelassa.