Caken Yhdysvaltain myyntipäällikkö Jackie Rosenstein ja hänen ystävänsä Bobbie Long tekivät historiaa mantereen halki ajollaan: se tapahtui sähkömoottoripyörillä, ilman ulkopuolista apua ja lisäksi matkan teki kaksi naista kumpikin omalla pyörällään.

Naisten USA:n valloitus on nähtävä osana ruotsalaismerkin myynninedistämistä. Se haluaa valloittaa maapallon maanosa kerrallaan – ajamalla. Keväällä Caken myyntijohtaja, ruotsalainen Sinje Gottwald ajoi läpi Afrikan. Lähtö tapahtui Euroopan puolelta Barcelonasta ja päätyi Cape Towniin etelässä.

Sinjen matkasta lisää tässä: Ennätysajo sähkömoottoripyörällä: Sinje Gottwaldin 13 000 kilometrin ajo Espanjasta Afrikkaan Cake Kalk AP:llä

Jackien ja Bobbien reitti idästä länteen.

Jackien ja Bobbien reitti idästä länteen.

Jackie ja Bobby puolestaan lähtivät Caken toimistolta New Yorkista ja ajoivat ikonista Route 66:tta pitkin Amarilloon Teksasiin ja sieltä Caken konttorille Los Angelesin Marina Del Rey'hyn.

Tässä lisää naisten reissusuunnitelmasta: Kaksi naista, kaksi ruotsalaista sähköprätkää ja reitti halki USA:n ensi kertaa maailmassa

Matkan teko kesti kaikkiaan 62 päivää ja sen aikana kumpikin nainen latasi pyöräänsä 124 kertaa, eli keskimäärin kahdesti päivässä. Ajomatkaa kertyi kaikkiaan 5364 kilometriä. Päivää kohti naiset ajoivat maltilliset 86,5 kilometriä.

Jackie Rosenstein ja Bobbie Long ovat molemmat kokeneita motoristeja ja heidän ajonsa erilaisten teiden ja olosuhteiden halki oli samalla testi Caken sähkömoottoripyörien luotettavuudelle ja kestävyydelle.

Jackie Rosenstein ja Bobbie Long ja Cake.

Jackie Rosenstein ja Bobbie Long ja Cake.

Caken mantereenvalloitusajot ovat myös osoittaneet, että sähkömoottoripyörät sopivat seikkailuun ja  että niissä on paljon potentiaalia.

Lisää Jackie Rosensteinin ja Bobbie Longin sekä Sinje Gottwaldin reissuista Caken sivustolla.

Aiheesta aiemmin:

SUNNUNTAI 29.10.2023 09:18

Kaksi naista, kaksi ruotsalaista sähköprätkää ja reitti halki USA:n ensi kertaa maailmassa

TIISTAI 21.2.2023 09:37

Ennätysajo sähkömoottoripyörällä: Sinje Gottwaldin 13 000 kilometrin ajo Espanjasta Afrikkaan Cake Kalk AP:llä