Hanna-Liisa Alakorva on työskennellyt kolmisen vuotta Päivin Kammarissa. 

Päivin Kammarissa työskentelevän Hanna-Liisa Alakorvan mukaan tarjoomusten laadun salaisuus on paikallisessa leipomossa ja omassa valmistuksessa.

Päivin Kammarissa työskentelevän Hanna-Liisa Alakorvan mukaan tarjoomusten laadun salaisuus on paikallisessa leipomossa ja omassa valmistuksessa.

– Päivin Kammarin nimellä tämä kahvila on toiminut nyt kymmenen vuotta Päivi ja Markku Kallatsan otettua kahvila-ravintolan hoitoonsa. Täällä vierailee paljon moottoripyöräilijöitä, ja varsinkin kun on Jänkhällä Jytisee -tapahtuma Saariselällä, niin monia kasvoiltaan tuttuja motoristeja pysähtyy syömään tai kahville vuosi toisensa jälkeen.

Suolaisia ja makeita herkkuja.

Suolaisia ja makeita herkkuja.

– Päivin Kammari ottaa kakut ja osan leivonnaisista paikallisesta leipomosta. Ruoat, piirakat, voileivät ja muut leipomukset teemme pääsääntöisesti itse. Esimerkiksi savuporokolmioleipämme on yksi ehdottomista kestosuosikeistamme, jota on oltava aina tarjolla.

– Lounasruokaa meillä on tarjolla kello: 11-14 ja lisäksi á la carte-listalta löytyy mistä valita vatsan täytettä. Olemme auki ma-la 10-21 ja su 12-18, Hanna Liisa Alakorva kertoo.

Kestosuosikki porokolmioleipä.

Kestosuosikki porokolmioleipä.

Tällä kertaa testasimme poro- sekä parsapiirakkaa ja "jälkiruokana" sitruunajuusto- ja tuplasuklaakakkuja. Suosittelemme lämpimästi Päivin Kammaria matkamiehen tai -naisen isompaan tai pienempään nälkään. Lisäksi moottoripyörän saa näppärästi parkkiin suoraan kahvila-ravintolan eteen.

Mmmm. Sitruunajuustokakkua ja tuplasuklaakakkua. Ja hyvää kahvia.

Mmmm. Sitruunajuustokakkua ja tuplasuklaakakkua. Ja hyvää kahvia.

Päivin Kammarin löytää myös internetin syövereistä täältä.