Lone Riderin Mototent v2 -teltalla on hintaa 469 euroa, ja siihen sisältyy lähetys mihin tahansa maapallolla ainakin yrityksen kotisivuston mukaan. 

Mototent v2 on hyvin samantyyppinen teltta kuin Redverzin Atacama Expedition. Molemmissa on erillinen säilytystila moottoripyörälle. Atacamassa nukutaan pitkittäin, mutta Mototentissä poikittain. Olemme vuosien saatossa kirjoittaneet myös muista teltoista, linkki juttuun Atacamasta löytyy tämän jutun linkkilistan lopusta.

Kuten kuvasta näkyy, pyörällä on hyvin tilaa talliosassa.

Mototentin eteiseen voi ripustaa ajopukunsa kuivumaan, ja siellä voi vaikka keittää ruokaa. Ajokengät saa samaan tilaan pyörän kanssa. Pyöräosaan mahtuu iso seikkailupyörä, jopa BMW R1200 GS, valmistaja lupaa, laukkuineen.

Teltassa on ajateltu käytännöllisyyttä. Värikoodatut alumiinikaaret on helppo laittaa oikeisiin kohtiin pimeämmälläkin. Teltan keskikohdan on korkeus on 190 cm. Teltta on myös sateenpitävä ja uv-suojattu sekä paloahidastavaa materiaalia.

Sisätilat.

Teltan hintaa kuuluu kuljetuspussi sekä erillinen korkealaatuinen aluskangas makuuosan sekä pyörätallin alle. Avattava sisäteltan ovisivu mahdollistaa sisätilan käytön pyörän korjaamiseen, mikä on tietysti iso helpotus sateella.

Teltta painaa 5,44 kg ja sen kuljetuslaukun koko on 20x60 cm. Oheisesta mittapiirroksesta selviävät varmaan parhaiten telttaosan ja pyörätallin koko. Viimemainuttu on pituudeltaan 2,4 m, leveydeltään 1,3 m ja korkeudeltaan 1,9 metriä.

Alumiiniosat on valmistettu lentokonealumiinista. Lisätietoja valmistajan kotisivuilta.

Mittapiirros.

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

Redverz Atacama Expedition: tosi matka- ja seikkailumotoristin mp-teltta

Puuhun ripustettava teltta ensi kesän ykköshitti kokoontumisajoihin?

Amok Draumr - riippumatto kuin teltta retkikäyttöön

Mobed - petiteltta seikkailijamotoristille joka haluaa nukkua pyöränsä päällä

Ja lopuksi Mototent v2. edestäpäin.