Kyseessä on samanaikaisesti sekä Tampereelta että Lahdesta starttaava, reissu pohjoiseen, jonka aikana MKKV järjestää kuudella eri paikkakunnalla Motoristit koulukiusaamista vastaan -tapahtuman. Paikkakuntia ovat: Haukipudas, Kiiminki, Sodankylä, Karigasniemi Utsjoki ja Nuorgam.

MKKV:n Lapin kiertuetta mainostetaan vahvasti sen Facebook-sivuilla, ja väitetään tämän olevan reissu, jolta ei kannata jäädä pois.

"MKKV Lapland Tour ei kuitenkaan ole vain ajamista paikasta toiseen, vaan se on myös motoristien yhdessäoloa, saunomista ja nuotioiltoja - kaikkea sitä mitä hyvään reissuun Suomen kesässä kuuluu! Mukana menossa on myös Taikuri Jarmo Luttinen.

Ja mukana kiertueella matkaa turvaamassa on huoltoauto ja mekaanikko, MKKV Lapland Tourin Roadcaptain Elias Kortesalmi. Lapland Touriin osallistuvilla on myös mahdollisuus etukäteen tilaamalla hankkia itselleen uniikki MKKV Lapland Tour -kiertuepaita. Näitä paitoja ei lähetetä mihinkään tai kellekään, vaan tilaaja saa paidan noutamalla sen itse MKKV Lapland Tour -tapahtumapaikalta.

Paidan väri on kirkkaan sininen ja sitä on saatavilla myös naisten mallilla. Hinta 25€.

MKKV Lapland Tour Day One:

  • Sunnuntai 14.8.2016
  • klo 7.30 lähtö Tampereelta (Kaleva ABC)
  • klo 7.30 lähtö Lahdesta (ABC Savikukko Keskuskatu 10 Hollola)
  • klo 11.00 lähtö Palokasta (Palokan ABC) josta jatkamme yhdessä matkaa kohti Ii:tä jossa majoitumme.

Jokaisesta reissun aikana järjestettävästä Motoristit koulukiusaamista vastaan-tapahtumasta tulee oma tapahtumailmoituksensa ja voit liittyä MKKV Lapland Tour -letkaan missä tahansa vaiheessa matkaa.

Kenenkään ei siis ole välttämättä mikään pakko ajaa koko matkaa, vaan voit vapaasti oman aikataulusi mukaan osallistua vaikkapa vain yhteen ajo-osuuteen ja yhteen tapahtumaan."

Lisätietoja MKKV:n Facebook-sivulta.