Samuel Felice ja Ambroise Prince Ranskasta ovat melkoisella matkalla Pariisista Saigoniin, Vietnamiin. He ovat samalla matkalla kuin kaksi Ranskan laivaston pursimiestä, Serge Gracium ja Michel Vaslin 60 vuotta aiemmin. Viime mainitut tekivät matkan vain päinvastaiseen suuntaan, Saigonista Pariisiin. Kulkuvälineillä heillä oli Peugeot S57 skootterit.

Felice ja Prince ovat puolestaan matkalla Pariisista Saigoniin, olivat pari päivää sitten Intiassa matkalla Kolkatasta Morehiin. Moni asia on ajan myötä muuttunut, vaikka nykyinen Peugeotin 125-kuutioinen Django-skootteri onkin jonkinlainen johdannainen S57-mallista. Suurin muutos lienee kulkuvälineiden osalta siinä, että pari vuotta sitten intialainen Mahindra Group osti Peugeotin skootterivalmistuksen.

Miehet joutuivat hieman oikaisemaan matkanteossa Lähi-Idän vaikean turvallisuustilanteen ja viisumiongelmien vuoksi, vuoksi ja lensivät Istanbulista Turkista Mumbaihin Intiaan, Autocarindian mukaan.

Matka alkoi elokuun 29. päivä ja syyskuun 30.päivänä eli huomenna matka jakuu Myanmariin, siitä Thaimaahan, Laosiin ja lopulta Vietnamiin.

Felice ja Prince ovat ammatiltaan videokuvaajia ja he pitävät visuaalista päiväkirjaa matkaltaan. Sitä ja sen hienoja videoita kannattaa käydä katsomassa heidän blogisivuillaan

Kilometrit ovat taittuneet raskaasti kuormatuilla skoottereilla mukavasti, ainoa tekninen ongelma on ollut tukkeutunut ilmansuodin. Kuljetus Istanbulista oli myös aiheuttanut pieniä kosmeettisia vaurioita pyöriin.