Tämän hetken tietojen mukaan varsinaisen rallikauden aloittaa H-DCF Int. Talviralli Valkeakoskella maaliskuun puolen välin paikkeilla ja viimeinen ilmoitettu kokoontumisajo on Motoristien syyssäpinät Rätkäkuntit MC:n voimin Ristijärvellä syyskuun loppupuolella.

Tilanne on siis tällainen juttua kirjoitettaessa ilmoitettujen tietojen perusteella. Jos haluat, että motoristit löytävät järjestämäsi tapahtuman, oli se sitten näyttely, rompetori, kokoontumisajo tai vaikka päiväajelu, niin Kekkun kalenteri on paikka, jonne tieto kannattaa ilmoittaa. Kalenteria päivitetään sitä mukaan, kun tietoja kalenterin pitäjälle ilmoitetaan.

– Ainakin vielä toistaiseksi kalenterista tehdään painettu versio. Tiedot järjestettävästä tapahtumasta kannattaa ilmoittaa viimeistään maaliskuun ensimmäisellä viikolla sähköpostitse kekku@surffi.net, että se varmasti ehtii kalenteriin mukaan, kertoi Keijo "Kekku" Lumme.

– Itse kalenteria voi periaatteessa tilata milloin vain. Tarkoitukseni on, että saisin kalenterin painosta huhtikuun alkupuolella. Jo monen vuoden ajan niitä on postitettu kerhoille ja muille tilaajille Pääsiäisen pyhinä. Taskukokoinen kalenteri on tilattavissa perinteisesti lähettämällä kolme ykkösluokan postimerkkiä ja osoitetiedot kerhon postiosoitteeseen:

JMP / LUMME, ROIMALANPOLKU 4, 31600 JOKIOINEN.

– Painosmäärässä puhutaan tuhansissa, tarkempi luku on vähän niinkuin "liikesalaisuus", kertoo Kekku Lumme lopuksi asiaa tiedustellessamme.

Kekkun ajokalenterin sivuille pääsee tästä.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: Kekkun kalenteri kertoo vuodesta toiseen kokoontumisajojen ajat ja paikat