– MKKV:n kevätkausi on jälleen alkamassa kylmästä keväästä huolimatta. Viides toimintakautemme aloitetaan 2.5 Pohjois-Hervannan koululta Tampereelta. MKKV:n koulutapahtumiin ovat kaikki motoristit tervetulleita riippumatta siitä kuulutko johonkin mootttoripyöräkerhoon tai et, kertoo MKKV:n tiedottaja Marko Saarinen.

– Myöskään pyörän merkillä tai mallilla ei ole väliä vaan vain se, että kokee asian itselleen tärkeäksi on merkityksellistä. Koko kevään tapahtumamme löytyvät Facebook-sivuiltamme ja myös nettisivultamme. Kannattaa merkitä jo nyt kalenteriin itselle sopivat päivät, ja tulla mukaan toimintaan jolla on merkitystä.

– Kevään kuluessa teemme n. 15 kouluvierailua, ja kesälomien jälkeen syyskausi aloitetaan jälleen mahtavalla MKKV Lapland Tour 2018 -kiertueella, jolloin kymmenien vapaaehtoisten motoristien muodostama letka kiertää 13.8-16.8 Keski-Lapin kouluja. Tarkemmat kiertuetiedot ja muutkin tapahtumat löytyvät Facebook-sivuiltamme ja www.mkkv.fi -sivustoltamme.

– Jokainen koulun pihaan ajettu moottoripyörä on merkityksellinen, ja jokainen motoristi on tärkeä, sinäkin! Tervetuloa mukaan, Marko Saarinen toivottaa.