Koulutapahtumakausi tarkoittaa MKKV:lle kouluissa kiertämistä niin pitkään kuin kohtuullisia ajokelejä riittää.

– Lapland Tourin letkat lähtevät sunnuntaina 12.8 Lahdesta ja Tampereelta. Mukaan voi toki tulla missä vaiheessa vain, eikä koko viikkoa ole pakko olla mukana, Marko Saarinen kehottaa.

– Koko syyskaudeksi on siis taas luvassa mahtavia kokemuksia ja iloisia ilmeitä kun vierailemme lukuisissa Suomen kouluissa. Facebookin tapahtumasivut eivät aina näytä kaikkia tapahtumia, joten muistathan katsoa tarkat tiedot nettisivultamme täältä, jos olet osallistumassa kouluvierailuihimme.

Saarinen kertoo, että motoristeille on nyt uutuutena myös appi, josta löytyvät kaikki tarvitsemasi tiedot. Appi on toistaiseksi vain Android-laitteille, mutta siitä on piakkoin tulossa on myös iOS-versio. Android-versio löytyy Googlen sovelluskaupasta.

– Lähes joka arkipäivä on jollain paikkakunnalla koulutapahtuma, johon toivomme suuria määriä motoristeja paikalle. Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki nais- ja miesmotoristit, riippumatta siitä kuulutko kerhoon vai et, tai millä pyörällä ajat.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla MKKV:n jäsen, riittää että saavut kokoontumispaikalle. Kerromme paikan päällä miten toimitaan, joten ensikertalaisetkin voivat tulla leppoisin mielin, Saarinen vakuuttaa.