Jos pidät moottoripyöristä ja suurista koiranpennun silmistä, dramaattisesta japanilaisesta dialogista englanninkielisin tekstityksin sekä vahvoista Yamaha product placementeistä, niin kannattaa käydä katsomassa Master of Torque animesarjaa Yamahan sitä varten perustetulla sivustolla täällä.

Videon tapahtumat sijoittuvat Tokioon vuoteen 2017, josta on enää kolme vuotta kaupungille myönnettyihin vuoden 2020 Olympialaisiin. Juuri tänään perjantaina julkasitiin sarjan kolmas osa. 

Sankari seikkailee näyttävästi Yamaha-merkkisellä pyörällä, ja syö nuudelinsa Genesis-kahvilassa. Genesis-tuotenimellä tunnettiin mm. vuonna 1984 Yamahan julkistama ensimmäinen 5-venttiilisellä nelisylinterisellä rivimoottorilla varustettu legendaarinen FZ750-malli.

Animen motoristit seikkailevat Yamahan FZ-09:illä ja FZ-07:illa. Vaikka kyse on tietysti pelkästä markkinoinnista ja mielikuvien rakentamisesta, sarja on hienosti toteutettu. Neljäs osa animea julkaistaan 18.6. eli ensi keskiviikkona. Kannattaa käydä katsomassa. Jollei muuten, niin ainakin uteliaisuuttaan.

Ensimmäinen osa teaseriksi tässä:

 
Edit klo 12.38, lisätty ensimmäinen osa videona.