Lainaus Johanna Oraksen taidekartanon sivulta:

"Kesällä 2014 taiteilija Johanna Oras vie katsojan lähelle sadunhohtoista maailmaa . Luvassa on uusia ja erilaisia tulkintoja saduista ja tarinoista. Maalausten äärellä voi hetkeksi unohtaa arjen kiireet ja antaa siveltimen vetojen viedä pienelle seikkailulle runsauden valtakuntaan. Näyttelyn nimi on ”Auringosta itään, kuusta länteen”.

Taiteilija tuo uudet teokset Punkaharjun kesään ja toivottaa kaikki vierailijat tervetulleeksi katsomaan ja kokemaan kesänäyttelyn hurmaa.

Johanna Oraksen taidekartanon parkkipaikalla Punkaharjulla on motoristeille tarjolla oheisen kuvan mukaiset seisontatuen alle laitettavat aluslevyt.

Kartanossa on näyttelyn lisäksi Art Shop ,josta voit tehdä taiteellisia tuliaisostoksia ja kartanon vieressä on Johanna Oraksen kesäateljee, jossa voit nähdä kuinka luomistyö saa alkunsa ja kuinka maalaus valmistuu vaihe vaiheelta. Kun taiteilija on työnsä ääressä voit seurata kuinka sivellin tanssii kankaan pinnalla ja kuinka maalaus muuttuukaan jokaisen vedon jälkeen.

Näyttelyyn ei ole sisäänpääsymaksua, ryhmille varauksesta taiteilija itse esittelee näyttelyn sekä kertoo luomisvoimasta, inspiraation synnystä ja itse maalaamisprosessista."

Näyttely on avoinna 14.6-24.8. 2014 joka päivä klo 10-18., ja taidekartanon osoite on Tuunaansaarentie 5, Punkaharju.