Bryan Rowlandin ohjaamalla videolla Marvel-hahmo Deadpoolista kertovassa elokuvassa maailmanmaineeseen kohonnut Ryan Reynolds selvittää suhdettaan moottoripyöräilyyn. Videon nimi on osuvasti "Invite The Unexpected", "Kutsu odottamatonta". Siinä Reynolds kertoo parasta moottoripyöräilyssä olevan ajamisen, ja ajamisen tuntemattomille teille. 

Hänen mielestään moottoripyöräily on luonteeltaan spirituaalinen kokemus. Tila, jossa ajattelee vain ajamista, ja on yhteydessä maisemaan. Hyvin sanottua ainakin toimituksemme mielestä.

Reynolds aloitti moottoripyöräilyn 15-vuotiaana ostamalla kaveriltaan Honda CB 750 "romukasan", jonka hänen veljensä laittoi ajokuntoon. 

Mielenkiintoiseksi dokumentti menee myös siinä vaiheessa, kun Reynolds saa Dustin Kottille kustomoitavaksi tuomansa Triumph Thruxton cáfe racer specialin valmiina. Se kohta on todella katsomisen arvoinen.

Reynolds on sitä mieltä, että moottoripyöräily Los Angelesin kaduilla pelasti hänen henkensä, kun hän oli nuori. Hän pääsi siten pakoon Hollywoodin ylikuumentuneesta tunnemaailmasta ja sen herättämistä ajatuksista. Video alla.