1992 syntynyt Sarah Lezito aloitti stunttauksen jo 13-vuotiaana. Hän on alunperin kotoisin Pohjois-Ranskan Champangne-Ardennesta. 16 vuotiaana Sarah Lezito ajoi Yamaha 125 DTX:llä, ja siirtyi sitten 18 vuotta täytettyään Honda CB 500:seen.

Naisstuntukuskien harvalukuisuudesta kertoo sekin, että Sarah Lezito oli 2015 Stunt GP:n ainoa naisosallistuja, sijoittuen kymmenen parhaan joukkoon.

Hänen rakkautensa ja intohimonsa lajiin näkyy juuri julkaistulla uudella videolla, joka kannustaa muitakin alan harrastajia. Siinä näkyy hyvin kuinka paljon harjoittelua laji vaatii, useita epäonnistumisia ja onnistumisen riemua kovan harjoittelun tuloksena. Uuden videon julkaisun yhteydessä hän kirjoittikin No pain, no gain! Ja vielä huoli pois: videolla nähdyistä väliin pahoistakin kaatumisista huolimatta hän on ihan kunnossa.

Toistoja toistojen perään, loputtomasta loputtomaan. Sinnikkyys ja peräänantamattomuus ovatkin varmaan syyt, jotka ovat nostaneet hänet lajin huipulle. Taidon lisäksi Sarah Leziton muillakin videoilla näkyy hänen positiivinen luonteensa ja ennen kaikkea ajamisen riemu.