– Tällä hetkellä meillä on 76 jäsentä, joista noin 20 on aktiivia. Wasa Nice Riders on perustettu, koska osa moottoripyöräilevistä naisista haluaa ajaa vain naisten kanssa pienessä porukassa. Talvisin pidetään yhteyttä ja kahvitellaan kerran kuukaudessa. Ja kun varsinainen ajokausi alkaa, niin ajamme keskiviikkoisin pitkin maakuntaa kahvittelemassa. Kokoonnumme Bock´s Corner Breweryn pihalle, josta starttaamme aina kello 18.30. Kevään ensimmäinen keskiviikkoajo järjestetään 3.5 ja silloin suuntaamme Raippaluotoon.

– Wasa Nice Ridersin jäseniksi ovat tervetulleita kaikki itse ajavat naiset. Meillä on periaatteellinen 10 euron jäsenmaksu. Varsinaista hallitusta ei ole, eikä myöskään hierarkiaa. Kaikki ovat tasavertaisia ja päätökset tehdään yhdessä. Keskiviikkoisin järjestettäviin ajoihin ovat kaikki naiset tervetulleita, olivat sitten jäseniä tai eivät.

– Itselläni on ollut oma pyörä kolme kesää. Parilla kaverillani oli pyörä ja halusin opetella ajamaan. Ostin veljeltäni Shadow 600 vm-88, mikä on todella hyvä aloittelijan pyöräksi. Se on vielä tässä näytillä, mutta menossa vaihtoon. Se on pidemmillä matkoilla aika tehoton, joten hankin seuraavaksi pyöräkseni Kawasakin Vulcanin. Nälkä kasvaa syödessä.

– Kunhan ajokausi jälleen alkaa, niin ajovarusteet pitää olla sitä luokkaa, että pääsee maantielle satoi tai paistoi. Lopultahan se on vain asennekysymys, kertoo Tarja Paloaho lopuksi.

Botnia Slowridersiin ja Wasa Nice Riderseihin voi käydä tutustumassa vielä tänään Seinäjoen Bike & Freetime Show:ssa.