TeeJaysin Basic -T-paita on tehty pitkästä rengaskehrätystä puuvillasta, jonka ansiosta se on sileä ja pehmeä. Se kestää myös hyvin käyttöä ja pesua. Materiaali on 100 % rengaskehrättyä kampapuuvillaa ja paino on 150 gr/m2. Paidassa on kaksinkertainen lycra-kaulus, vahvistettu niskasauma ja kaksoistikkaukset. Siinä ei ole sivusaumoja (poikkeuksina 3XL-5XL-koot). Paidat ovat esikutistettuja, ja niiden painatuksesta vastaa Sirkan MiSir Jalasjärveltä.

Laadukkaan paidan hinta toimituskuluineen kotimaahan on vain 28,50 euroa.

Paitaa on saatavilla S - 5XL -kokoisena. Sama paita käy sekä miehille että naisille. Paidan väri on musta, ja tekstit ovat rintakehän puolella.

 

Tilausohje:

Lähetä tilaus yhteystietoinesi (nimi, osoite, puhelinnumero, kappalemäärä ja paitojen koko) meille sähköpostitse osoitteeseen toimitus@motouutiset.fi. Sen jälkeen maksa paidat allaolevalle pankkitilille, ja ne lähtevät matkaan muutamassa päivässä siitä, kun suoritus on saapunut tilillemme.

Muista merkitä mahdollisimman selkeästi myös pankkisiirron tietoihin oma nimesi ja osoitteesi, niin tiedämme lähettää oikeat paidat oikeille henkilöille.

Pankkitiedot:

Saaja: Motouutiset Suomi Oy
BIC: OKOYFIHH
IBAN-tilinumero: FI11 5187 0120 0324 40

Yksittäisen paidan hinta on 28,50 euroa toimituskuluineen Suomeen postitettuna.

Paidan mittataulukkokuva alla