Hertz Ride tarjoaa laajaa valikoimaa täysin varusteltuja huippumoottoripyöriä vuokralle Portugalissa, Espanjassa, Ranskassa, Italiassa, Itävallassa, Sloveniassa ja Yhdysvalloissa.

Täyttääkseen moottoripyöristä innostuneiden unelmat Hertz Ride on päättänyt laajentaa moottoripyörämerkkien portfoliotaan monien motoristien toivemerkillä, MV Agustalla.

MV Agustojen vuokraaminen on jo alkanut Italiassa ja Ranskassa. Mallivalikoimaan kuuluvat Turismo Veloce 800 Lusso SCS ja Dragster Rosso. Portugalissa ja Espanjassa Hertz alkaa vuokrata MV Agustoja vuoden 2021 ajokauden alussa, ja Yhdysvallat seuraa myöhemmin.

Yhteistyö ei voisi olla otollisempaa, sillä MV Agusta ja Hertz Ride jakavat samat moottoripyöräilyn ideaalit jatkuvassa innovaation etsinnässä ja tarjoavat moottoripyörällä ajamisessa parhaan kokemuksen sekä nautittavimman seikkailun.

MV Agustan missiona ei ole ainoastaan suunnitella, kehittää ja valmistaa edistyneimpiä moottoripyöriä maailmassa, vaan myös herättää tunteita. Tämä visio on kaiverrettu myös Hertz Riden DNA:han, joka pyrkii tuottamaan kuljettajille näiden elämän parhaat moottoripyörämatkat, kerrotaan MV Agustan julkaisemassa tiedotteessa.


Teksti Erkki Mäki, kuvat MV Agusta